Voor hulp bij pech onderweg kunt u op ons rekenen. Volvo Action Service staat 24 uur per dag en 7 dagen per week in heel Europa ter beschikking. U hoeft alleen maar het nummer van Volvo Action Service te bellen of op de knop VAS On Call in uw Volvo FH of Volvo FM te drukken. U wordt dan verbonden met een casecoördinator. Hij stuurt vervolgens de juiste monteur met het juiste gereedschap op pad.

 

24/7 hulp bij pech onderweg

We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor uw klaar. En dankzij ons uitgebreide Europese werkplaatsnetwerk kunnen we u vrijwel overal bereiken. 

Gecertificeerde Volvo-monteurs

Onze monteurs worden continu getraind in nieuwe producten, servicemethoden en apparatuur. U bent dus in vakbekwame handen.

Reparatie van truck en trailer

Naast service en reparatie aan de truck repareren we ook de aanhanger, de opbouw, of extra apparatuur zoals laadkleppen, koel- of vrieseenheden en banden.

Vertaaldienst

Als u zich in het buitenland bevindt, kunnen onze VAS-operators optreden als tolk tussen u en de lokale politie of reparatiediensten.

Zorg voor de chauffeur 

Indien u de truck moet verlaten ten gevolge van een storing, ziekte of privéproblemen, regelen we voor u het vervoer om thuis te komen. 

Verhuur van truck en trailer

Als we uw truck of aanhanger niet op tijd kunnen repareren om aan uw zakelijke verplichtingen te voldoen, regelen we een huurtruck of -trailer.

Financiële noodhulp 

Als u wordt geconfronteerd met onverwachte uitgaven door een defect voertuig, stellen we noodfondsen ter beschikking om u financieel bij te staan. 

Juridische bijstand 

Indien u problemen ondervindt met de lokale autoriteiten, zorgen we voor juridische bijstand.

Volvo Towing Assistance

Indien reparatie langs de weg niet mogelijk is, slepen we uw truck naar de dichtstbijzijnde Volvo-dealer of werkplaats.

Heeft u een vraag?