Volvo FMX

Een gigant voor de bouw

Onze meest robuuste, sterkste en krachtigste truck ooit. Ideaal voor transport van zware ladingen onder ruige omstandigheden zonder vast te komen zitten. Een veilige en comfortabele werkplek voor chauffeurs met gegarandeerde productiviteit en veiligheid.

De Volvo FMX is overal klaar voor. De truck is gebouwd voor uitdagend werk in uitdagende omstandigheden en beschikt over de juiste voorzieningen. En over een hele reeks services die de truck aan het werk houden.

HET CHASSIS VOOR BOUWTOEPASSINGEN

Luchtvering achter reduceert trillingen, levert revolutionair rijcomfort op en vermindert slijtage aan de truck. Automatic Traction Control (ATC) geeft tractie op alle wielen wanneer dat nodig is, en verbetert het brandstofverbruik en de manoeuvreerbaarheid als u dit uitschakelt.

En dan is er nog de Liftbare tandemas. Hiermee kunt u een van de aandrijfassen loskoppelen en omhoogbrengen, waardoor u de tractie en laadcapaciteit krijgt van een tandemas en de efficiency van een enkele aandrijfas. En als u de zwaarste taken moet uitvoeren, kan uw Volvo FMX af fabriek worden voorzien van vijf assen, waardoor u bespaart op tijd en kosten voor de carrosseriebouwer.

De bouwgigant

De Volvo FMX is onze meest robuuste truck ooit. En zo ziet ie er ook uit. Het front is solide en uiterst sterk. De truck is ook slim. We maakten gebruik van materialen die tegen een stootje kunnen, en ontwierpen panelen die u zelf kunt vervangen. Daardoor bent u minder tijd kwijt in de werkplaats en bent u meer aan het werk.

GEMAAKT OM TE WERKEN

De wagen ziet er sterk uit omdat hij dat ook is. De Volvo FMX is ontworpen om u te helpen de job te doen. Minimale uitvaltijd. Minimale vertragingen. Voorzien van elk detail omdat dat nodig is. Met uitzondering van de littekens. Die laten we aan u over.

KRACHTIGE WERKPLEK

Hier brengt u uw tijd door en bergt u uw spullen op, dus dan kan het maar beter in orde zijn. Klim eens in de cabine van de Volvo FMX, dan begrijpt u wat we bedoelen. Door het pure, strakke ontwerp blijft u gefocust op het werk. Slimme systemen geven minder uitval. En die handige details? Wel, die vergemakkelijken uw werkdag alleen maar.

KEUZE UIT MEER DAN 650 KLEUREN

U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. Bestel uw Volvo-cabine in de kleur die u wilt. Kies uit meer dan 650 verschillende schakeringen, tinten en kleuren. En als u niet vindt wat u zoekt, kunnen we welhaast elke kleur voor u mengen.

Heeft u een vraag?