Volvo FM

De multifunctionele specialist

De Volvo FM is een uiterst flexibel voertuig voor distributie en voor regionaal en internationaal vervoer. De truck kan voor bijna elke transportopdracht worden aangepast. Een gemeenschappelijk kenmerk van al onze trucks is een optimale winstgevendheid. 

De trucks en services staan borg voor lage bedrijfskosten, ongeacht de uitrusting van uw Volvo FM en de taak die de truck uitvoert. Hierdoor kunt u uw productiviteit verbeteren en uw bedrijf in goede conditie houden.

ONZE MEEST FLEXIBELE TRUCK OOIT.

Kipper, tanker, transporter? Kraan? De Volvo FM kan op allerlei manieren worden geconfigureerd.

SUPERIEUR WEGGEDRAG

Met het opnieuw ontworpen chassis, Volvo Dynamic Steering en rijeigenschappen van wereldklasse is de Volvo FM thuis op elk type weg.

GEMAAKT VOOR CHAUFFEURS. EN CARROSSERIEBOUWERS

Hoeveel ruimte u ook nodig heeft, het past altijd in de Volvo FM. Dankzij het slimme chassisontwerp en de verbeterde specificatieopties kunt u de indeling exact aanpassen aan uw wensen. Het chassis is ook voorzien van door Volvo gepatenteerde technologie die garant staat voor superieure rijeigenschappen. Of het nu op de snelweg is of bij het nemen van een krappe bocht.

Legende van de weg

De Volvo FM-cabine heeft een gedurfd nieuw ontwerp. De zachte welvingen, aerodynamische lijnen en opvallende grille maken veel indruk op de weg. De truck is zelfverzekerd. Sympathiek. En absoluut een Volvo.

VORMGEVING VOOR DE STAD

De truck krachtig, Aerodynamisch. En gebouwd voor de weg. Maar de Volvo FM voelt zich ook thuis in de stad. De FM ziet er wat minder assertief uit dan een paar van zijn familieleden. En ook minder groot. Daarom is het voor voetgangers, fietsers en automobilisten gemakkelijker om oogcontact te maken met de chauffeur. En dat leidt op elk vlak tot prettigere en veiligere ritten. 

DEEL VAN DE FAMILIE

Opnieuw doordacht. Opnieuw getekend. Opnieuw vormgegeven. Maar vertrouwder dan ooit tevoren. Met zijn aerodynamische lijnen en de V-vormige lichten is de FM duidelijk een lid van de Volvo-familie. Toch behield het de eigenschappen die het vorige model zo populair maakten. En te oordelen naar de stoere, nieuwe grille is er nog een stukje bravoure aan toegevoegd.

LAGE SLAAPCABINE

Meer capaciteit nodig? Maak gebruik van de ruimte boven op het dak van de verlaagde slaapcabine. Samen met het extra lage chassis meet deze cabine slechts 261,5 centimeter van wegdek tot dak, waardoor er volop ruimte is voor autotransporters en andere toepassingen waar de hoogte van belang is.

STAP BINNEN IN UW EIGEN COMFORTZONE

Wanneer u zich prettig voelt, rijdt u beter. Dus vanaf het moment dat u in de Volvo FM klimt (met behulp van de extra lage instap) tot het moment dat u uitstapt (het bed met pocketveren is lekker breed), is alles voor een ontspannen werkdag binnen handbereik.

KEUZE UIT MEER DAN 650 KLEUREN

U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. Bestel uw Volvo-cabine in de kleur die u wilt. Kies uit meer dan 650 verschillende schakeringen, tinten en kleuren. En als u niet vindt wat u zoekt, kunnen we welhaast elke kleur voor u mengen.

Heeft u een vraag?