Volvo FL

Metgezel in de stad

Deze kleine truck voor middelzware taken is ultrawendbaar en uiterst betrouwbaar. De wagen is zeer geschikt voor leveringen in de stad waarbij vaak moet worden gestopt en gestart. Maar de truck kan ook worden aangepast voor zwaardere omstandigheden.

De FL is gebouwd voor constant gebruik, en wordt ondersteund met een reeks services en extra functies om hem op de weg te houden. Verbeterde beschikbaarheid, verhoogde efficiency en een beter bedrijfsresultaat.

GESCHIKT VOOR DE STAD

Materiaal leveren aan een bouwterrein in de stad? Goederendistributie voor restaurants in de stad? Afval verwerken? Het buitengewoon flexibele chassis van de Volvo FL is ontworpen om elke uitdaging te doorstaan. En met vierwielaandrijving rijdt de Volvo FL 4x4 stabiel op elke weg en onder alle omstandigheden, grindwegen, sneeuw of off-road. Met de gestroomlijnde cabine, de krachtige uitstraling en opvallende V-vormige lampen is het onmiskenbaar dat deze wagen tot de Volvo-familie behoort.

EÉN GEHEEL VORMEN. OPVALLEN

Eenvoudig te herkennen. Nog aantrekkelijker. De Volvo FL heeft compacte afmetingen maar dat wil niet zeggen dat de truck niet opvalt in de stad. De slanke aerodynamische vormgeving, zijn indrukwekkende zwarte grille en de intelligente functies zorgen zelfs dat dit een van de slimste trucks in zijn klasse is.

DEEL VAN DE FAMILIE

Het aerodynamische ontwerp met afgeronde hoeken. De gedurfde lijnen en vormen. De kenmerkende V-vormige verlichting. De Volvo FL mag dan kleiner zijn dan zijn gespierde broers voor de lange afstand, het is onmiskenbaar dat ze hetzelfde DNA delen. Maak kennis met een volwaardig lid van de Volvo-familie.

EBS (ELECTRONIC BRAKE SYSTEM)

De Volvo FL heeft luchtbekrachtigde remmen met lichtgewicht remschijven voor en achter. Het elektronisch geregelde remsysteem (EBS) levert een snellere en veiligere remrespons en geeft minder slijtage aan de remmen. Het systeem bevat ABS en Brake Blending dat de diverse remmen van de truck benut voor een gelijkmatiger remtoepassing en minder slijtage van zowel de remmen als de banden. Het uitgebreide EBS-pakket bevat bovendien de Hill Hold functie, die het wegrijden op hellingen vergemakkelijkt.

ONTWORPEN VOOR U

Ruimte. Opbergmogelijkheden. Instrumenten en informatie precies waar u die nodig heeft. Een comfortabele stoel. Een in hoogte verstelbaar stuur. En een laag geluidsniveau in de cabine. Welkom in de cabine van de Volvo FL: uw hoogwaardige werkplek op wielen.

VOLOP RUIMTE VOOR UW SPULLEN

Op het dashboard. In de portieren. Boven uw hoofd. Tussen de stoelen. Neem een kijkje in de cabine van de Volvo FL en u zult een overvloed aan opbergruimte aantreffen. En u kunt die zelfs nog verder uitbreiden.

KEUZE UIT MEER DAN 650 KLEUREN

U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. Bestel uw Volvo-cabine in de kleur die u wilt. Kies uit meer dan 650 verschillende schakeringen, tinten en kleuren. En als u niet vindt wat u zoekt, kunnen we welhaast elke kleur voor u mengen.

Heeft u een vraag?