Volvo FH

De leider op de lange afstand

DE LEIDER OP DE LANGE AFSTAND

Werkt u in het internationale transport? Totale eigendomskosten vormen de sleutel tot uw winstgevendheid. Met de juiste truck, de juiste services en het juiste ondersteuningsnetwerk, neemt uw winstgevendheid toe. Met het Volvo trucks uitgebreide dealernetwerk en de Volvo FH als leider op de lange afstand heeft u de perfecte combinatie in huis.

Onderscheid door ontwerp

Opvallende golvende lijnen en aerodynamische rondingen geven de Volvo FH een unieke en doelgerichte uitstraling. Geheel opnieuw ontworpen, maar toch onmiskenbaar een Volvo. Het ontwerp van de truck is een feest voor alle truckers. En levert winst op voor uw wagenpark.

brandstof besparing

De uitstraling is degelijk en doelbewust, met één doel voor ogen. Efficiëntie. Hoe aerodynamischer de truck is, hoe meer u uit elke druppel brandstof haalt. Daarom hebben is het cabineontwerp en de spoilers zorgvuldig aangepast. Zodat de cabine zo min mogelijk hinder ondervindt van de luchtweerstand. Brandstof besparen - en de gevolgen voor het milieu verminderen.

Dynamisch chassis

Lichter dan zijn voorgangers. En lichter dan de concurrenten. De flexibele opstelling kan eenvoudig worden aangepast en voorbereid voor een opbouw. Het betekent comfort en een gunstig brandstofverbruik zonder dat dit ten koste gaat van het laadvermogen. En dankzij de onafhankelijke voorwielophanging krijgt u ongeëvenaarde stabiliteit en controle. Ons dynamische chassis veroorzaakte een revolutie in de carrosseriebouw, het weggedrag en alles daar tussenin.

'S WERELDS VEILIGSTE VOLVO-TRUCK

Met de FH-reeks zijn is Volvo vanaf nul begonnen. Ze hebben elke lijn en elk detail opnieuw ontworpen voor deze truck die in elk opzicht veiligheid uitstraalt.

De perfecte werkplek

Volvo heeft de Globetrotter opnieuw uitgevonden. Ongeëvenaard comfort aan de binnenkant. Topklasse veiligheid aan de buitenkant. En een schitterend ogend ontwerp dat opvalt op de weg.

De nieuwe cabine is groter, maar heeft door het aerodynamische ontwerp ook minder luchtweerstand. De nauwkeurige passing van de paneelverbindingen betekent dat er geen ruimte tussen het onderste en bovenste cabinegedeelte zit. De lucht stroomt rondom de cabine in plaats van erdoorheen, wat de aerodynamische prestaties verbetert en het brandstofverbruik vermindert.

KEUZE UIT MEER DAN 650 KLEUREN. HELEMAAL GROEN.

U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. Bestel uw Volvo-cabine in de kleur die u wilt. Kies uit meer dan 650 verschillende schakeringen, tinten en kleuren. En als u niet vindt wat u zoekt, kunnen we welhaast elke kleur voor u mengen.

Heeft u een vraag?