Volvo FE

Licht en veelzijdig

De Volvo FE kan worden aangepast voor bijna elke taak. Leveringen in de stad, regionale distributie, lichte bouwtaken: de truck is klaar voor het werk en snel inzetbaar. De truck en de gepersonaliseerde services zijn ontworpen om uw bedrijf te verbeteren. Betere beschikbaarheid, grotere efficiëntie en verhoogde winstgevendheid.

EEN KADER VOOR SUCCES

Onze technici hadden een visie: een flexibele chassisindeling die voor vrijwel elke taak kon worden aangepast. Het resultaat is licht, maar sterk genoeg voor de zwaarste belastingen. Ongelooflijk duurzaam. En met oneindig veel mogelijkheden. In welke sector u ook werkzaam bent, er is altijd wel een Volvo FE die bij u past.

EEN SLIM ONTWERP GEMAAKT VOOR DE STRAAT

Elke taak. Elke straat. Op elk moment. De Volvo FE voelt zich perfect thuis. En met zijn gestroomlijnde cabine en opvallende V-vormige lampen is het onmiskenbaar dat hij tot de Volvo-familie behoort.

DEEL VAN DE FAMILIE

Het aerodynamische ontwerp met afgeronde hoeken. De gedurfde lijnen en vormen. De kenmerkende V-vormige verlichting. De Volvo FE is wellicht wat kleiner, maar dit betekent ook dat de truck wendbaarder en lichter is, twee zeer gewaardeerde eigenschappen voor toepassingen in en rondom steden. Maak kennis met een volwaardig lid van de Volvo-familie.

GENIET VAN DE RIT

Een tevreden chauffeur is een effectievere chauffeur. Daarom zorgden we ervoor dat werken in de Volvo FE meer dan ooit voldoening geeft. Er is volop opbergruimte en ruimte om te ontspannen. De stoel is speciaal ontworpen. En door de ergonomisch geplaatste instrumenten en bedieningselementen voelt het bedienen van de truck aan als een tweede natuur.

VOLOP RUIMTE VOOR UW SPULLEN

Op het dashboard. In de portieren. Boven uw hoofd. Tussen de stoelen. Neem een kijkje in de cabine van de Volvo FE en u zult er een overvloed aan opbergruimte aantreffen. U kunt deze zelfs nog uitbreiden.

KEUZE UIT MEER DAN 650 KLEUREN

U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. Bestel uw Volvo-cabine in de kleur die u wilt. Kies uit meer dan 650 verschillende schakeringen, tinten en kleuren. En als u niet vindt wat u zoekt, kunnen we welhaast elke kleur voor u mengen.

Heeft u een vraag?