Renault T

Voor de lange afstanden

EEN TRUCK DIE UW RENDEMENT VERHOOGT

Als u kiest voor Renault Trucks, kiest u voor meer dan alleen een vrachtwagen. U bent ervan verzekerd dat rekening is gehouden met uw behoeften. Een laag brandstofverbruik, krachtige en betrouwbare motoren en een maximaal laadvermogen: Renault Trucks stelt alles voor u in het werk op de weg naar succes.

EURO-6 AANDRIJFLIJN

Renault Trucks heeft nieuwe motoruitvoeringen ontwikkeld die gebaseerd zijn op erkende technologieën. Deze nieuwe motoren zijn in zes verschillende vermogens beschikbaar met het grootste koppelbereik van de markt, een zuiniger verbruik en lagere onderhoudskosten. Ze staan garant voor een hogere commerciële snelheid.

DESIGN GERICHT OP MINIMAAL BRANDSTOFVERBRUIK

Er is uitgebreid aandacht besteed aan het ontwerp van de cabine om uw brandstofverbruik nog verder te verlagen. Naast de trapeziumvormige cabine en een voorruit onder een hoek van 12° zijn er nog talrijke aerodynamische voorzieningen die de luchtweerstandscoëfficiënt verbeteren.

OPTIMALISEER UW BRANDSTOFVERBRUIK

Er is alles aangedaan om het brandstofverbruik verder te reduceren: optimalisering van de gewichten, voertuig technologiën en training in rationeel rijden. Deze onderdelen en uitrusting, beschikbaar op de T range, zijn standaard aanwezig op de T Optifuel.

OM LANGER EN VERDER TE KUNNEN RIJDEN

De langeafstandsvoertuigen van Renault Trucks zijn voorzien van robuuste componenten, systemen en oplossingen die uitvoerig zijn getest. Het chassis en de cabine zijn versterkt om maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen.

GETEST ONDER EXTREME OMSTANDIGHEDEN

De Renault Trucks T is onder extreme omstandigheden getest, in alle klimaatomstandigheden en bij temperaturen van -40°C tot +60°C, om aan de gestelde eisen voor de betrouwbaarheid en robuustheid te kunnen voldoen. Voorafgaand aan de introductie zijn 53 voertuigen onder realistische omstandigheden ingezet bij onze klanten om uiteindelijk de kwaliteit nog verder te verbeteren en te kunnen beantwoorden aan de specifieke eisen van uw business.

ALLES VOOR EEN COMFORTABEL VERBLIJF AAN BOORD

Dankzij een ruimere cabine, talloze opbergmogelijkheden, een groot rustgedeelte en een harmonieus interieur met een verzorgde afwerking, biedt de Renault Trucks T uw chauffeurs een bijzonder comfortabel verblijf in de cabine.

DE 'PERFECT TOOL' VOOR UW BUSINESS

De toegang tot de cabine en de zaken rond het chassis zijn zo ontworpen dat de dagelijkse werkzaamheden van de chauffeur en het onderhoud tot een maximum zijn geoptimaliseerd. Dit voertuig is meer dan alleen een vrachtwagen. Het draagt bij tot een hogere productiviteit.

 

Heeft u een vraag?