Renault K

Voor de zware bouw

EEN TRUCK DIE UW RENDEMENT VERHOOGT

Wanneer u kiest voor Renault Trucks, koopt u meer dan alleen een vrachtwagen. U bent ervan verzekerd dat rekening is gehouden met uw behoeften. Een verlaagd brandstofverbruik, krachtige en betrouwbare motoren en een uitzonderlijk laadvermogen: Renault Trucks stelt alles voor u in het werk op de weg naar succes.

EURO 6-MOTOREN IN 11 EN 13 LITER

Met de technologieën die Renault Trucks gekozen heeft voor zijn nieuwe Euro 6-motoruitvoeringen bent u verzekerd van een zeer zuinig voertuig met een ongeëvenaard prestatieniveau. Eigenschappen die van doorslaggevend belang zijn om uw winstgevendheid te vergroten.

UITZONDERLIJKE TECHNISCHE PRESTATIES

De modelserie K is uitgerust met een chassis dat geschikt is voor zware vrachten, zodat er minder ritten nodig zijn. De talrijke montagevoorbereidingen zorgen ervoor dat de carrosseriewerkzaamheden sneller en eenvoudiger verlopen.

BESPAAR NOG MEER BRANDSTOF

Aerodynamisch design, ingebouwde technologieën, training voor een rationele rijstijl: alles is erop gericht om uw brandstofverbruik nog verder terug te dringen.

ROBUUST UITGEVOERDE TRUCKS VOOR VEELEISENDE WERKZAAMHEDEN

Het nieuw aanbod bouwvoertuigen van Renault Trucks is voorzien van robuuste componenten, systemen en oplossingen die uitputtend zijn getest. Deze robuustheid is ook te herkennen aan het design van het exterieur.

BUITENGEWONE TERREINEIGENSCHAPPEN

Chassis, cabine, aandrijflijn: alles is ontworpen om zo efficiënt mogelijk werkzaamheden en manoeuvres uit te kunnen voeren in de meest extreme situaties. De voertuigen van de modelserie K zijn ontwikkeld om hindernissen te overwinnen. Daarom beschikken ze over een uitzonderlijk aandrijfvermogen, in alle terreinsoorten. De stuurprecisie en de geringe draaicirkels staan garant voor een uitstekende wendbaarheid.

GETEST ONDER EXTREME OMSTANDIGHEDEN

De trucks van de modelserie K zijn onder extreme omstandigheden getest, in alle klimaatomstandigheden en bij temperaturen van -40°C tot +60°C, om aan de gestelde eisen voor de betrouwbaarheid en robuustheid te kunnen voldoen. Voorafgaand aan de marktintroductie zijn 53 voertuigen onder realistische omstandigheden ingezet door onze klanten, teneinde de kwaliteit nog verder te verbeteren en te kunnen beantwoorden aan de specifieke eisen van uw bedrijfstak.

HET PERFECTE VOERTUIG

De toegang tot de cabine en de carrosserie is doordacht, zodat de dagelijkse werkzaamheden van de chauffeur en het onderhoud aan het voertuig worden vereenvoudigd. Meer nog dan een truck is de Renault Trucks K het perfecte bedrijfsmiddel om een hogere productiviteit te behalen.

ALLES VOOR EEN COMFORTABEL VERBLIJF AAN BOORD

Dankzij een ruimere cabine, talloze opbergmogelijkheden, de leverbare standkachel voor alle cabine varianten en een harmonieus interieur met een verzorgde afwerking, biedt de Renault Trucks K uw chauffeurs een bijzonder comfortabel verblijf in de cabine.

EEN OPTIMAAL ZICHT, ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

Het ontwerp van de voorruit en achteruitkijkspiegels biedt aanzienlijke voordelen voor wat betreft het zicht en de zichtbaarheid. De verschillende lichten garanderen een maximale veiligheid, op alle plaatsen en onder alle omstandigheden.

VEILIGHEID VAN DE CHAUFFEUR OP DE EERSTE PLAATS

De verschillende remsystemen en de intelligente ondersteunende technologieën bieden een effectieve bescherming van personen en beveiliging van de lading. Daarnaast wordt de veiligheid van de chauffeur vergroot door een groot aantal apparaten en accessoires.

 

Heeft u een vraag?