Renault D

Voor de distributie

EEN TRUCK DIE UW RENDEMENT VERHOOGT

Wie voor Renault Trucks kiest, koopt meer dan alleen een vrachtwagen. U heeft de zekerheid dat in uw behoeften wordt voorzien en dat u op tijd kunt leveren, op ieder gewenst moment en op iedere locatie. Renault Trucks stelt alles in het werk voor uw bedrijf in de weg naar succes.

ZUINIGE EURO 6 MOTOREN OOK OP ALTERNATIEVE BRANDSTOF

Renault Trucks heeft nieuwe motoren ontwikkeld die zijn gebaseerd op erkende technologieën en die uitstekend geschikt zijn voor gebruik in en rond een stedelijke omgeving. De aandrijflijn biedt een ruime keuze aan technologieën en vermogens met nog lagere brandstofen onderhoudskosten.

ZUINIGE EURO 6 MOTOREN OOK OP ALTERNATIEVE BRANDSTOF

Door een combinatie van slimme technologieën, aerodynamische vormgeving en een training voor rationeel rijden, kan de serie D Optifuel uw brandstofverbruik aanzienlijk terugdringen en uw winstgevendheid vergroten.

EENVOUDIG OP TE BOUWEN VOOR IEDERE INZET

De ontwikkelde voorbereidingen op het gebied van montage en elektrische installatie vereenvoudigen de opbouwfase voor ieder type carrosserie. Een speciale webportal voor de carrosseriebouw maakt een snelle opbouw en aflevering van het voertuig mogelijk.

EEN ROBUUSTE TRUCK

Het chassis van de voertuigen van het gamma D is getest onder de zwaarste omstandigheden met extreme belasting. Om een maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen, is de cabine versterkt met materialen en technieken die bekend staan om hun duurzaamheid en robuustheid.

DE HELE STAD BEREIKBAAR, TOT IN DE SMALSTE STRATEN

De kenmerkende eigenschappen van het D gamma zoals een korte draaicirkel, een korte vooroverbouw en een compacte cabine zorgen ervoor dat u moeiteloos de hele stad door kunt rijden, zelfs in de kleinste straten.

COMFORT AAN BOORD

Er zijn nieuwe stoelen ontwikkeld voor een verhoogd geoptimaliseerd comfort. Dankzij de vele opbergmogelijkheden heeft u alles binnen handbereik om uw opdracht tot een goed einde te kunnen brengen.

HET PERFECTE VOERTUIG

De toegang tot de cabine en de voorruit is zo ontworpen dat de dagelijkse werkzaamheden van de chauffeur en het onderhoud aan het voertuig tot een maximum zijn geoptimaliseerd. Meer dan alleen een vrachtwagen, een echte tool voor een maximale productiviteit.

EEN OPTIMAAL ZICHT, ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

Dankzij het glasoppervlak tot onderaan de portieren, de panoramische voorruit, de achteruitkijkspiegels in twee delen en een achterruit in de cabine geniet u een maximaal zicht rondom het voertuig. De verlichting garandeert u een maximale veiligheid, onder alle omstandigheden.

EEN KRACHTIG REMSYSTEEM

De verschillende krachtige rem- en retardersystemen bieden een efficiënte bescherming van personen en lading. Daarnaast wordt de veiligheid van de chauffeur vergroot door een groot aantal voorzieningen en accessoires.

Heeft u een vraag?