Renault C

Voor de bouw

EEN TRUCK DIE UW RENDEMENT VERHOOGT

Als u kiest voor Renault Trucks, kiest u voor meer dan alleen een vrachtwagen. U bent er dan van verzekerd dat rekening is gehouden met uw behoeften, dat uw voertuig altijd inzetbaar is, op de weg én in alle terreinsoorten, en dat u altijd op tijd kunt leveren. Renault Trucks stelt alles voor u in het werk op de weg naar succes.

EURO 6-MOTOREN IN 8, 11 EN 13 LITER

Met de technologieën die Renault Trucks heeft gekozen voor zijn nieuwe Euro 6-motoruitvoeringen bent u verzekerd van een uiterst zuinig voertuig met ongeëvenaarde prestatieniveaus. Kwaliteit die essentieel is om uw rendement te verhogen.

MAXIMAAL NUTTIG LAADVERMOGEN EN OPTIMALE OPBOUWMOGELIJKHEDEN

Tanks en velgen van aluminium, schijfremmen, aangedreven tandem met enkele reductie: dankzij het geoptimaliseerde leeggewicht biedt de Renault Trucks C een maximaal nuttig laadvermogen. De talrijke montagevoorbereidingen zorgen ervoor dat de carrosseriewerkzaamheden sneller en eenvoudiger verlopen.

OPTIMALISEER UW BRANDSTOFVERBRUIK

Aerodynamisch design, geïntegreerde technologieën, training voor een rationele rijstijl: alles is erop gericht om uw brandstofverbruik nog verder te verlagen.

RENAULT TRUCKS C-CABINE 2.3 M

De Renault Trucks C Cab 2.3 m is standaard uitgerust met de DTI 8- of DTI 11-motor en de geautomatiseerde Optidriver-versnellingsbak. Door de 2.3 m cabine met lage instap is de Renault Trucks C het ideale voertuig voor bouwactiviteiten in een stedelijke omgeving.

ROBUUST UITGEVOERDE TRUCKS VOOR DE VEELEISENDE GEBRUIKER

Het nieuwe aanbod bouwvoertuigen van Renault Trucks is voorzien van robuuste componenten, systemen en oplossingen die uitvoerig zijn getest. Deze robuustheid is ook terug te vinden in het exterieurdesign van het voertuig.

OP DE WEG EN OP BOUWTERREINEN: ALTIJD IN BEWEGING

De modellen van de Renault Trucks C beschikken over een uitzonderlijk manouvreerbaarheid voor alle soorten terrein. Dit mede door de maximale bodemvrijheid en de standaard off-road modus van de geautomatiseerde versnellingsbak. Voor nog meer mobiliteit zijn er specifieke modellen beschikbaar die aan de off-road regelgeving voldoen.

C OPTITRACK VOOR MEER AANDRIJFVERMOGEN

Optitrack vormt een alternatief voor voertuigen met AWD (all-wheel-drive). Door het hydrostatische aandrijfsysteem op de voorwielen kan een voertuig met Optitrack extra tractie genereren in lastige situaties vanaf 0 km/h. Hierdoor heeft u het voordeel van extra aandrijfvermogen terwijl het extra gewicht en brandstofverbruik lager zijn ten opzichte van een standaard voertuig met AWD.

DE ‘PERFECT TOOL’ VOOR UW BUSINESS

De toegang tot de cabine en zaken rond het chassis zijn zo ontworpen dat de dagelijkse werkzaamheden tot een maximum zijn geoptimaliseerd. Dit voertuig is meer dan een vrachtwagen, het draagt bij aan een hogere productviteit.

ALLES VOOR EEN COMFORTABEL VERBLIJF AAN BOORD

Dankzij een ruimere cabine, talloze opbergmogelijkheden, de leverbare standkachel voor alle cabine varianten en een harmonieus interieur met een verzorgde afwerking, biedt de Renault Trucks C uw chauffeurs een bijzonder comfortabel verblijf in de cabine.

 

 

 

Heeft u een vraag?