Modellen Volvo

Van der Linden van Sprankhuizen is officieel dealer van Volvo trucks, de grootste fabrikant van zware trucks in Europa. Bij Volvo staat veiligheid, kwaliteit en zorg voor het milieu centraal.

Volvo FH

Volvo FH

DE LEIDER OP DE LANGE AFSTAND

Werkt u in het internationale transport? Totale eigendomskosten vormen de sleutel tot uw winstgevendheid. Met de juiste truck, de juiste services en het juiste ondersteuningsnetwerk, neemt uw winstgevendheid toe. Met het Volvo trucks uitgebreide dealernetwerk en de Volvo FH als leider op de lange afstand heeft u de perfecte combinatie in huis.

proefrit meer info
Volvo FH16

Volvo FH16

De Volvo FH16 is onze krachtigste truck, bedoeld voor zware en veeleisende transporten. Het is de krachtigste truck uit de FH-serie. Maar het is meer dan alleen spierballen. 100% beschikbaarheid. Verbeterde productiviteit. Ongeëvenaard laag brandstofverbruik.

proefrit meer info
Volvo FM

Volvo FM

De Volvo FM is een uiterst flexibel voertuig voor distributie en voor regionaal en internationaal vervoer. De truck kan voor bijna elke transportopdracht worden aangepast. Een gemeenschappelijk kenmerk van al onze trucks is een optimale winstgevendheid. 

De trucks en services staan borg voor lage bedrijfskosten, ongeacht de uitrusting van uw Volvo FM en de taak die de truck uitvoert. Hierdoor kunt u uw productiviteit verbeteren en uw bedrijf in goede conditie houden.

proefrit meer info
Volco FMX

Volvo FMX

Onze meest robuuste, sterkste en krachtigste truck ooit. Ideaal voor transport van zware ladingen onder ruige omstandigheden zonder vast te komen zitten. Een veilige en comfortabele werkplek voor chauffeurs met gegarandeerde productiviteit en veiligheid.

De Volvo FMX is overal klaar voor. De truck is gebouwd voor uitdagend werk in uitdagende omstandigheden en beschikt over de juiste voorzieningen. En over een hele reeks services die de truck aan het werk houden.

proefrit meer info
Volvo FE

Volvo FE

De Volvo FE kan worden aangepast voor bijna elke taak. Leveringen in de stad, regionale distributie, lichte bouwtaken: de truck is klaar voor het werk en snel inzetbaar.

De truck en de gepersonaliseerde services zijn ontworpen om uw bedrijf te verbeteren. Betere beschikbaarheid, grotere efficiëntie en verhoogde winstgevendheid.

proefrit meer info
Volvo FL

Volvo FL

Deze kleine truck voor middelzware taken is ultrawendbaar en uiterst betrouwbaar. De wagen is zeer geschikt voor leveringen in de stad waarbij vaak moet worden gestopt en gestart. Maar de truck kan ook worden aangepast voor zwaardere omstandigheden.

De FL is gebouwd voor constant gebruik, en wordt ondersteund met een reeks services en extra functies om hem op de weg te houden. Verbeterde beschikbaarheid, verhoogde efficiency en een beter bedrijfsresultaat.

proefrit meer info
Heeft u een vraag?