Volvo

Van der Linden van Sprankhuizen is officieel dealer van Volvo trucks, de grootste fabrikant van zware trucks in Europa. Bij Volvo staat veiligheid, kwaliteit en zorg voor het milieu centraal.

Volvo FH

Volvo FH

DE LEIDER OP DE LANGE AFSTAND

Werkt u in het internationale transport? Totale eigendomskosten vormen de sleutel tot uw winstgevendheid. Met de juiste truck, de juiste services en het juiste ondersteuningsnetwerk, neemt uw winstgevendheid toe. Met het Volvo trucks uitgebreide dealernetwerk en de Volvo FH als leider op de lange afstand heeft u de perfecte combinatie in huis.

meer info
Volvo FH16

Volvo FH16

ONZE KRACHTIGSTE TRUCK

De Volvo FH16 is onze krachtigste truck, bedoeld voor zware en veeleisende transporten. Het is de krachtigste truck uit de FH-serie. Maar het is meer dan alleen spierballen. 100% beschikbaarheid. Verbeterde productiviteit. Ongeëvenaard laag brandstofverbruik.

meer info
Volvo FM

Volvo FM

DE MEEST VEELZIJDIGE TRUCK

De Volvo FM is een uiterst flexibel voertuig voor distributie en voor regionaal en internationaal vervoer. De truck kan voor bijna elke transportopdracht worden aangepast. Een gemeenschappelijk kenmerk van al onze trucks is een optimale winstgevendheid. 

meer info
Volco FMX

Volvo FMX

DE MOEDERNE BOUWTRUCK

Onze meest robuuste, sterkste en krachtigste truck ooit. Ideaal voor transport van zware ladingen onder ruige omstandigheden zonder vast te komen zitten. Een veilige en comfortabele werkplek voor chauffeurs met gegarandeerde productiviteit en veiligheid.

meer info
Volvo FE

Volvo FE

DE COMPACTE DISTRIBUTIETRUCK

De Volvo FE kan worden aangepast voor bijna elke taak. Leveringen in de stad, regionale distributie, lichte bouwtaken: de truck is klaar voor het werk en snel inzetbaar. De truck en de gepersonaliseerde services zijn ontworpen om uw bedrijf te verbeteren. Betere beschikbaarheid, grotere efficiëntie en verhoogde winstgevendheid.

meer info
Volvo FL

Volvo FL

LICHT EN WENDBAAR

Deze kleine truck voor middelzware taken is ultrawendbaar en uiterst betrouwbaar. De wagen is zeer geschikt voor leveringen in de stad waarbij vaak moet worden gestopt en gestart. Maar de truck kan ook worden aangepast voor zwaardere omstandigheden.

meer info
Heeft u een vraag?