Modellen Renault

Renault Trucks biedt vrachtwagengebruikers materieel dat optimaal is afgestemd op hun sector, met een maximale productiviteit en de meest gunstige exploitatiekosten.

Renault T

Renault T

OM LANGER EN VERDER TE KUNNEN RIJDEN

De langeafstandsvoertuigen van Renault Trucks zijn voorzien van robuuste componenten, systemen en oplossingen die uitvoerig zijn getest. Het chassis en de cabine zijn versterkt om maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen. Dankzij een ruimere cabine, talloze opbergmogelijkheden, een groot rustgedeelte en een harmonieus interieur met een verzorgde afwerking, biedt de Renault Trucks T uw chauffeurs een bijzonder comfortabel verblijf in de cabine. Dit voertuig is meer dan alleen een vrachtwagen. Het draagt bij tot een hogere productiviteit.

proefrit meer info
Renault D

Renault D

EEN ROBUUSTE TRUCK

Het chassis van de voertuigen van het gamma D is getest onder de zwaarste omstandigheden met extreme belasting. Om een maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen, is de cabine versterkt met materialen en technieken die bekend staan om hun duurzaamheid en robuustheid. Er zijn nieuwe stoelen ontwikkeld voor een verhoogd geoptimaliseerd comfort. Dankzij de vele opbergmogelijkheden heeft u alles binnen handbereik om uw opdracht tot een goed einde te kunnen brengen.

proefrit meer info
Renault C

Renault C

ROBUUST UITGEVOERDE TRUCKS VOOR DE VEELEISENDE GEBRUIKER

Het nieuwe aanbod bouwvoertuigen van Renault Trucks is voorzien van robuuste componenten, systemen en oplossingen die uitvoerig zijn getest. Deze robuustheid is ook terug te vinden in het exterieurdesign van het voertuig. De modellen van de Renault Trucks C beschikken over een uitzonderlijk manouvreerbaarheid voor alle soorten terrein. Dit mede door de maximale bodemvrijheid en de standaard off-road modus van de geautomatiseerde versnellingsbak. Voor nog meer mobiliteit zijn er specifieke modellen beschikbaar die aan de off-road regelgeving voldoen.

proefrit meer info
Renault K

Renault K

BUITENGEWONE TERREINEIGENSCHAPPEN

Chassis, cabine, aandrijflijn: alles is ontworpen om zo efficiënt mogelijk werkzaamheden en manoeuvres uit te kunnen voeren in de meest extreme situaties. De voertuigen van de modelserie K zijn ontwikkeld om hindernissen te overwinnen. Daarom beschikken ze over een uitzonderlijk aandrijfvermogen, in alle terreinsoorten. De stuurprecisie en de geringe draaicirkels staan garant voor een uitstekende wendbaarheid. De modelserie is geschikt voor zware vrachten, zodat er minder ritten nodig zijn. De talrijke montagevoorbereidingen zorgen ervoor dat de carrosseriewerkzaamheden sneller en eenvoudiger verlopen.

proefrit meer info
Heeft u een vraag?