Van der Linden van Sprankhuizen, gewoon doen

Al sinds 1936 staat de naam Van der Linden van Sprankhuizen gelijk aan betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uitstekende service bij de aanschaf, onderhoud en reparatie van Opels en ander officiële merken- trucks. Ons familiebedrijf heeft deze reputatie weten op te bouwen door consequent aan de volgende bedrijfsfilosofie vast te houden: doen wat we beloven. We merken dat klanten het prettig vinden om zaken met ons te doen, niet alleen vanwege ons jonge en enthousiaste team, maar ook omdat wij hen de aandacht schenken die ze verdienen.

Geschiedenis

Al sinds 1936 staat de naam Van der Linden van Sprankhuizen gelijk aan betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uitstekende service. Ons familiebedrijf heeft deze reputatie weten op te bouwen door consequent aan de volgende bedrijfsfilosofie vast te houden: doen wat we beloven. We merken dat klanten het prettig vinden om zaken met ons te doen, niet alleen vanwege ons jonge en enthousiaste team, maar ook omdat wij hen de aandacht schenken die ze verdienen.

Lees meer

Visie

De weg vooruit: “Breed staan we sterker"
Met onze topproducten van Opel personen- en bestelwagens in combinatie met Volvo/Renault trucks en ons schadebedrijf Dampten, zijn wij in staat u optimaal van dienst te zijn.
Onze visie is dat er voldoende volume nodig is om de klant een goede dienst te kunnen blijven verlenen. Wij streven een autonome groei na, op eigen kracht.
Wanneer je als bedrijf een zekere schaalgrootte hebt, kun je makkelijker bepaalde kennis in huis halen om groei aan te kunnen en de continuïteit te waarborgen. Wij profiteren van schaalvoordelen en hoeven niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden, omdat wij de beste ervaringen en kennis uitwisselen tussen de verschillende vestigingen. ”Breed staan we sterker."

Duurzaam erkend

Van der Linden van Sprankhuizen is officieel een Erkend Duurzaam bedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat Van der Linden van Sprankhuizen in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. Van der Linden van Sprankhuizen vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord en duurzaam te handelen. Bijvoorbeeld door gebruikte banden, de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen op een milieuvriendelijke wijze af te voeren. Maar ook wordt er extra aandacht gegeven aan duurzaam inzetbare medewerkers.

Heeft u een vraag?