Wie zijn wij

Welkom bij van der Linden van Sprankhuizen
Van der Linden van Sprankhuizen werd in 1936 opgericht aan de Veemarkt in het centrum van Hoorn. Ons familiebedrijf kent een rijke historie op het gebied van betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uitstekende service. De autogroep telt 170 medewerkers en heeft een Opel vestiging in Enkhuizen, Hoorn en Purmerend. Naast onze 3 Opel vestigingen hebben wij ook een 3 tal Volvo Truck locaties en een eigen schadebedrijf, Autoschade Dampten. Door onze consequente bedrijfsfilosofie, waarbij het nakomen van beloftes centraal staat, vinden klanten het prettig vinden om zaken met ons te doen. We ontvangen u graag in één van onze vestigingen. 

Visie: breed staan we sterker 
Met ons ruime assortiment aan Opel personen- en bedrijfsauto's zijn wij in staat u optimaal van dienst te zijn. Onze producten en deskundigheid zijn verspreid over een drietal filialen. Hierdoor is het gemakkelijker om op eigen kracht uit te breiden en wordt de continuïteit gewaarborgd. Onder het motto 'breed staan we sterker' profiteren we van deze schaalvoordelen.

Onderhoud en APK
Al ruim 75 jaar zijn wij een begrip in de regio West-Friesland en Waterland. U kunt bij al onze vestigingen terecht voor het uitvoeren van reparaties, onderhoud of de jaarlijke APK Keuring, Alle merken zijn welkom, al onze vestigingen zijn ook gespecialiseerd in hybride/elektrische voertuigen zoals de Opel Ampera of Chevrolet Volt.

Onderhoud en APK

Bereken de waarde
van uw auto:

Bedrijfsfilm