Nieuws over de coronacrisis: aangepaste openingstijden en extra maatregelen om risico's te verkleinen.

Zaalvoetbalclub Hovocubo en Opel dealer Van der Linden van Sprankhuizen

gaan voor kampioenschap

4 jul 2019 - 13:01

Opel dealer Van der Linden van Sprankhuizen sluit sponsorschap met zaalvoetbalclub Hovocubo uit Zwaag. Eind augustus speelt Hovocubo in de voorrondes van de UEFA Futsel Champions League. Om hun ambities waar te kunnen maken zijn sponsoren nodig. De Hoornse Opel dealer moedigt de zaalvoetbalclub aan en geeft middels sponsoring dat extra steuntje in de rug.

“We zijn al jaren trotse sponsor van clubs uit de regio. Zwaluwen ’30, Tennisvereniging Juliana, het jeugdteam van Voetbalvereniging de Westfriezen, het Indrukmakers tennistoernooi en zelfs een digitale topsporter, Koen Weijland. Wij zijn trots dat we Hovocubo hieraan mogen voegen. De club heeft geweldige resultaten behaald: meervoudig landskampioenschap en meespelen op het hoogste niveau in de Champions League. Zij leggen net als wij de lat hoog. Dat vind ik prachtig om te zien!”, vertelt Wouter van der Voort, directeur Opel.

Champions League komt naar Hoorn

De Zwaagse zaalvoetbalkampioen werd ook dit jaar weer landskampioen. Dat ging niet zonder slag of stoot. De beslissende wedstrijd was een waar spektakel. Misschien wel de spannendste kampioenswedstrijd die de club ooit heeft gespeeld. Hovocubo speelt niet alleen landelijke wedstrijden, maar doet ook mee op hoog niveau in de UEFA Futsel Champions league. Hovocubo mag fungeren als gastheer bij de voorrondes. De Preliminary Round vindt plaats in de week van 27 augustus tot en met 1 september in Zwaag. Onder leiding van clubmanager Michel Koster, zal Hovocubo er werkelijk alles aan doen om er een fantastisch evenement van te maken.  

Sportief bedrijf doet wat wordt beloofd

Bij van der Linden van Sprankhuizen kunt u terecht voor trucks, trailers, bestelwagens en personenauto’s. De naam van het bedrijf staat al 82 jaar gelijk aan betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uitstekende service. Het familiebedrijf heeft deze reputatie opgebouwd door te doen wat het belooft.

Heeft u een vraag?