Nieuws over de coronacrisis: aangepaste openingstijden en extra maatregelen om risico's te verkleinen.

Winnaar Online Dealer Awards

Beste Online Leadopvolging

14 dec 2017 - 09:13

Van der Linden van Sprankhuizen heeft de Online Dealer Award in de categorie "Beste Online Leadopvolging" in de wacht gesleept. Woensdagavond 13 december vond de uitreiking van deze awards plaats in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te Hilversum. Van der Linden van Sprankhuizen was genomineerd in de categorie "Beste Website" en "Beste Online Leadopvolging".

We oriënteren ons veelal online. Veel autodealers zijn hier dan ook volop mee bezig en doen het goed. Maar wie heeft de allerbeste dealersite en welke dealer is het meest creatief op social media? De Online Dealer Awards is een jaarlijks terugkerende award, georganiseerd door DTC Media, welke erkenning geeft aan de beste online dealers van Nederland.

"De nominatie voor de Online Dealer Awards was al een groot compliment voor ons, maar uiteindelijk een Award winnen is de kers op de taart. Dit is een mooie erkenning voor alle investeringen om ook online de beste ervaring te geven aan onze klanten maar ook een motivatie om hier nog een stap verder in te zetten. Daarnaast willen we graag onze klanten en stemmers bedanken voor het vertrouwen" aldus Wouter van der Voort, directeur Opel bij Van der Linden van Sprankhuizen.

Heeft u een vraag?