Winnaar ondernemersprijs West-Friesland

Rabobank West-Friesland Méér prijs

15 feb 2019 - 10:59

Wow, wat een spannende avond. Het is natuurlijk fantastisch om samen met twee andere mooie bedrijven genomineerd te zijn voor de ondernemersprijs van West-Friesland. Maar als je uiteindelijk in de zaal zit dan wil je die prijs ook winnen. De ontlading was dan ook groot toen “Van der Linden van Sprankhuizen” werd genoemd als winnaar van de Rabobank West-Friesland Méér prijs. Moso International BV uit Zwaag en Allround Vegetable Processing BV uit Andijk waren de andere genomineerden voor de Rabobank West-Friesland Méér prijs.

We zijn ontzettend trots op ons enthousiaste team dat elke dag keihard werkt voor onze klanten. Ons team maakt ons succes. Daarnaast zijn we enorm dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten. Daar willen we u als klant, hartelijk voor bedanken.

Het Westfries ondernemersgala

Het Westfries Ondernemersgala is een jaarlijks gala waarin 3 prijzen worden uitgereikt voor ondernemers in West-Friesland. Zo is er een prijs voor ondernemingen die korter dan tien jaar bestaan. Deze werd gewonnen door Sense Keukens. De Van der Valk Publieksprijs werd gewonnen door Duijn Teamsport uit Zwaag. Lees meer over het Westfries Ondernemersgala in het Noordhollands Dagblad of op de website van het Westfries ondernemersgala.

Heeft u een vraag?