Winnaar Cortina fiets maand juli!

Ook tevreden? geef ons een 10!

2 aug 2019 - 17:24

En de winnaar van de fiets van de maand juli is Luuk Holla! Meneer Holla komt al jaren bij ons voor onderhoud van zijn Opel Astra uit 2005. Hij heeft inmiddels al ruim 4 ton op zijn kilometerteller staan en ons na zijn werkplaatsbezoek een 10 gegeven. Na een werkplaatsbezoek of bij aanschaf van een nieuwe auto ontvangt u namelijk een enquête van Opel over onze dienstverlening. Bent u uitermate tevreden? Geef ons dan ook een 10. Onder alle inzendingen verloten we iedere maand een hippe Cortina fiets. Wij wensen de heer Holla veel plezier met de fiets en hopen zijn Astra nog jaren te mogen onderhouden. 

Hoe kan ik een fiets winnen?

Elke maand wordt er uit alle enquêtes een winnaar getrokken. Het is belangrijk dat u de enquête niet anoniem invult, zodat we telefonisch contact met u kunnen opnemen wanneer u gewonnen heeft. Vervolgens maken we een afspraak voor de overhandiging en plaatsen we een mooie foto op onze social media kanalen. Sowieso krijgt uw auto van ons altijd 3 gratis wasbeurten als dank van waardering.

Ruimte voor verbetering?

Ziet u toch nog ruimte voor verbetering meld dit dan direct bij uw service adviseur of stuur een e-mail naar info@lvs.nl.

Heeft u een vraag?