Winnaar Cortina fiets maand augustus!

Ook tevreden? geef ons een 10!

12 sep 2019 - 09:22

En de winnaar van de fiets van de maand augustus is mevrouw van Halderen! Kijk haar stralen met haar gewonnen prijs. Mevrouw van Halderen rijdt een Opel Corsa van onze vestiging in Enkhuizen. Zij heeft de prijs gewonnen door mee te doen aan de enquête over onze dienstverlening.

Na een werkplaatsbezoek of bij aanschaf van een nieuwe auto ontvangt u namelijk een enquête van Opel over onze dienstverlening. Bent u uitermate tevreden? Geef ons dan ook een 10. Onder alle inzendingen verloten we iedere maand een hippe Cortina fiets. Wij wensen mevrouw van Halderen veel plezier met de fiets en hopen haar nog jaren terug te zien.

Hoe kan ik een fiets winnen?

Elke maand wordt er uit alle enquêtes een winnaar getrokken. Het is belangrijk dat u de enquête niet anoniem invult, zodat we telefonisch contact met u kunnen opnemen wanneer u gewonnen heeft. Vervolgens maken we een afspraak voor de overhandiging en plaatsen we een mooie foto op onze social media kanalen. Sowieso krijgt uw auto van ons altijd 3 gratis wasbeurten als dank van waardering.

Ruimte voor verbetering?

Ziet u toch nog ruimte voor verbetering meld dit dan direct bij uw service adviseur of stuur een e-mail naar info@lvs.nl.

Heeft u een vraag?