Wij zijn genomineerd

voor de WF Méér Prijs

9 jan 2019 - 17:00

Van der Linden van Sprankhuizen is samen met Machinefabriek Allround Vegetables Processing uit Andijk en bamboespecialist Moso uit Hoorn, genomineerd voor de Rabobank Westfriesland Méér Prijs. De hoogste eer in ondernemend West-Friesland. Wat zijn we trots op dit bericht dat de jury vandaag bekend heeft gemaakt.

De criteria voor deze prijs zijn strategie/ visie; innovatief vermogen van de onderneming; personeelsbeleid; financieel beleid; communicatiebeleid (marketing en klantrelatie); kwaliteitszorg; milieubeleid; maatschappelijke betrokkenheid; belang van de onderneming in de regio, belang van de onderneming buiten de regio, uitstraling van de ondernemer/ leiding van het bedrijf. Het zwaartepunt bij de beoordeling van de Rabobank West-Friesland Méér prijs ligt op: strategie/visie, kwaliteitszorg, belang van de onderneming buiten regio.

Ook de genomineerden voor de WBG Runner Up Prijs (voor bedrijven jonger dan tien jaar) zijn bekend. Dat zijn het Hoornse ict-bedrijf Encis, mediabureau Groeier! uit Blokker en Sense Keukens uit Hoorn.

Bekendmaking winnaar

De jury bestaat uit 7 leden met grote kennis van het Westfries Bedrijfsleven over de volle breedte en worden met name geworven op niveau van directie en bestuur. Wat nu volgt is dat de accountant in deze zevenkoppige jury bij de directie van elk van de zes bedrijven de financiële informatie opvraagt en deze onderzoekt. De jury gaat in de tweede helft van januari ook bij elk bedrijf op bezoek. Op de dag van het Westfries Ondernemersgala zelf, als ’s avonds de prijzen worden uitgereikt in schouwburg Het Park, is er een laatste stemming en valt de definitieve beslissing. Tot het laatst is het dus voor de winnaars een verrassing. Nog 35 dagen wachten op de uitslag. Spannend. 

Heeft u een vraag?