Nieuws over de coronacrisis: aangepaste openingstijden en extra maatregelen om risico's te verkleinen.

Vanaf nu in onze showroom:

de nieuwe Opel Corsa!

30 okt 2019 - 12:16

De nieuwe Corsa staat nu bij ons in de showroom. De 6e generatie nieuwe Corsa straalt sportiviteit uit en is geavanceerder, dynamischer en efficiënter dan ooit.

Wat maakt de nieuwe Corsa zo sportief?

De nieuwe Opel Corsa heeft zijn sportieve indruk te danken aan het gereduceerde gewicht – de lichtste Corsa ooit weegt nog geen duizend kilogram – de coupé-achtige daklijn en de lage zitpositie van de bestuurder. De actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen zijn van hoog niveau en de ingenieurs van Opel hebben het onderstel en de besturing tot in de finesses afgesteld. Liefhebbers van een extra sportief uiterlijk krijgen waar voor hun geld met de Corsa GS Line.

Wat maakt de Opel Corsa een echte aanrader?

In de nieuwe Corsa biedt Opel technologieën en assistentiesystemen die klanten alleen van auto’s in hogere segmenten kennen. Een hoogtepunt op dit gebied is de adaptieve IntelliLux LED Matrix-verlichting, die Opel voor het eerst aanbiedt in het B-segment. Andere innovaties van de nieuwe Corsa zijn onder meer sensorgestuurde Flank Guard, de achteruitrijcamera met 180o-beeld en de automatische parkeerassistent, maar ook systemen als Forward Collision Alert met Automatic Emergency Braking en voetgangersdetectie, intelligente cruise control en Lane Keep Assist.

Hoe verbonden is de Opel Corsa rijder?

De bestuurder en passagiers van de Corsa zijn optimaal verbonden en entertained dankzij nieuwe infotainmentsystemen als Multimedia Radio, Multimedia Navi met 7,0-inch kleuren-touchscreen en de topversie Multimedia Navi Pro met 10,0-inch kleuren-touchscreen. Bovendien is optioneel ook het nieuwe Opel-Connect beschikbaar in de nieuwe Corsa, met live navigatie, een directe lijn met de (pech)hulpdiensten en talloze andere functies.

Hoe zuinig zijn de nieuwe motoren? 

De motoren van de Corsa bieden een uitstekende balans tussen efficiëntie en rijplezier. Hij is leverbaar met zuinige benzine- en dieselmotoren met vermogens van 55 tot 96 kW (75 tot 130 pk). Brandstofverbruik volgens NEDC4: stad 3,7-5,5 l/100 km, buitenwegen 2,9-4,4l/100 km, gecombineerd 3,2-4,7 l/100 km, 85-106 g/km CO2; WLTP5 gecombineerd: 4,0-6,2 l/100 km, 105-140 g/km CO2). De nieuwe Corsa is voor het eerst ook leverbaar als de volledig batterij-elektrische Corsa-e met een batterijpakket van 50 kWh,100 kW (136 pk) vermogen en een actieradius van 330 kilometer (WLTP1). Met de Corsa-e zijn de emissies gereduceerd tot 0.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom!

Heeft u een vraag?