Van der Linden van Sprankhuizen verkoopt haar Opel dealerbedrijven

De beslissing is genomen...

11 nov 2021 - 11:19

Pieter en Bas van der Linden van Sprankhuizen hebben woensdagavond 10 november in de showroom in Hoorn alle Opel collega’s van de vestigingen Hoorn, Purmerend en Enkhuizen geïnformeerd over de verkoop van de Opel dealerbedrijven per 1 januari 2022.

“De automobielbranche is volop in beweging en je ziet dat onder andere autofabrikant Stellantis met de merken Opel, Peugeot, Citroen, DS en Abarth streeft naar minder contractpartners en meer merken onder 1 dak. En de Dealerholdings worden steeds groter door overnames zodat ze toekomstbestendig zijn en blijven.

Wij hebben in Stern, een van de grootste dealergroepen in Nederland, een krachtige partner gevonden voor onze teams in Hoorn en Purmerend die het succes van Opel verder kan uitbouwen.

Onze Opel-directeur Wouter van der Voort gaat samen met service manager Erik van der Gulik zelfstandig verder als Opel-erkend servicepunt met het team van Enkhuizen.

Wij blijven als van der Linden van Sprankhuizen actief met ons schadebedrijf Dampten en LVS Trucks, onze Volvo- en Renault truckdealerbedrijven met 5 vestigingen in Noord-Holland en Friesland.

Wij bedanken onze Opel medewerkers voor hun passie en betrokkenheid en wensen ze veel succes!”.

Pieter en Bas van der Linden van Sprankhuizen

Heeft u een vraag?