Nieuws over de coronacrisis: aangepaste openingstijden en extra maatregelen om risico's te verkleinen.

Uw nieuwe auto online gekocht

bij Opel dealer Van der Linden van Sprankhuizen

24 apr 2019 - 12:18

Wist u dat 96% van de consumenten ouder dan 15 jaar in het afgelopen jaar één of meerdere online bestellingen heeft geplaatst? Ook u koopt vast online een nieuwe outfit voor die lente bruiloft, maakt een wenskaart voor de verjaardag van een verre vriend of bestelt uw wekelijkse boodschappen bij de plaatselijke supermarkt. Maar heeft u wel eens een auto online gekocht? Het klinkt misschien als toekomstmuziek, maar bij Opel dealer van der Linden van Sprankhuizen is het sinds deze maand toch echt mogelijk. Van der Linden van Sprankhuizen is daarmee de eerste autodealer in West-Friesland die online nieuwe en gebruikte auto’s verkoopt.

Vertrouwen, voordeel en gemak

Uit onderzoek blijkt dat consumenten klaar zijn voor online aankoop van een gebruikte auto. Vertrouwen, voordeel en gemak zijn daarbij de belangrijkste redenen. “Bij Van der Linden van Sprankhuizen gaan we met de tijd mee, spelen we in op belangrijke trends en nemen een pionierspositie in de regio in”, vertelt Wouter van der Voort, directeur Opel. Naast gebruikte auto’s, welke op 100 punten zijn gecheckt, is het ook mogelijk om een hagelnieuwe auto online te kopen. In vier simpele stappen plaatst u vanuit huis de bestelling zonder de deur uit te hoeven. Voor online shoppers is er een speciaal Premium afleverpakket beschikbaar tegen gereduceerd tarief. De mannen van Van der Linden van Sprankhuizen komen zelfs uw nieuwe auto thuis afleveren. Als dat geen service is.

Proefrit van 14 dagen

Nadat Van der Linden van Sprankhuizen uw auto heeft afgeleverd kunt u hem 14 dagen uitproberen in het dagelijks gebruik. Een ritje naar het werk, de (klein)kinderen naar zwemles brengen of een bezoekje aan oma.  Zo kunt u rustig uw nieuwe auto uitproberen. “Onze showrooms in Hoorn, Purmerend en Enkhuizen blijven uiteraard gewoon geopend. Klanten mogen altijd bij ons binnen stappen voor advies of het maken een proefrit in één van onze voorraadmodellen”, aldus Wouter van der Voort. 

Heeft u een vraag?