Tevreden? Geef ons een 10!

Dhr. Frima wint de Cortina fiets van maart!

4 apr 2019 - 16:16

Na aanschaf van een nieuwe auto of een werkplaatsbezoek ontvangt u een enquête van Opel over onze dienstverlening. Bent u ook uitermate tevreden? Geef ons dan een 10. Onder alle inzendingen verloten we iedere maand een hippe Cortina fiets. De winnaar van de maand maart is de heer Frima uit Enkhuizen. Hij is al jaren een tevreden en loyale klant van ons, zoals veel mensen uit Enkhuizen dat zijn. Daar zijn we ontzettend blij mee. Wij onderhouden zijn Opel Meriva al jaren. Hij geeft ons daarvoor een 10 en wij hem deze mooie fiets! 

Hoe kan ik een fiets winnen?

Elke maand wordt er uit alle enquêtes een winnaar getrokken. Het is belangrijk dat u de enquête niet anoniem invult, zodat we telefonisch contact met u kunnen opnemen wanneer u gewonnen heeft. Vervolgens maken we een afspraak voor de overhandiging en plaatsen we een mooie foto op onze social media kanalen. Sowieso krijgt uw auto van ons altijd 3 gratis wasbeurten als dank van waardering.

Ruimte voor verbetering?

Ziet u toch nog ruimte voor verbetering meld dit dan direct bij uw service adviseur of stuur een e-mail naar info@lvs.nl.

Heeft u een vraag?