Outdoor Stereo on tour

met de Opel Grandland X  van Opel dealer Van der Linden van Sprankhuizen

20 jun 2019 - 12:54

Opel dealer Van der Linden van Sprankhuizen is dé nieuwe mobiliteitspartner van Outdoor Stereo. De Hoornse dealer heeft een stoere Opel Grandland X omgetoverd tot Outdoor Stereo Edition in het festivalthema van dit jaar: Aloha Hawaii. Organisator Rob van der Molen en zijn team rijden met deze speciale auto het land door om inspiratie op te doen bij verschillende festivals. Via Instagram stories kun je deze festivalavonturen volgen.

Tot aan het festival, op 31 augustus, gaat Outdoor Stereo on tour. De Grandland X ademt één en al avontuur! Met zijn scherpe lijnen en sportieve uitstraling trekt deze fascinerende crossover overal de aandacht. Zeker met de opvallende stickers in de Aloha Hawaii look van het Outdoor Stereo festival! 

Ook op avontuur?

Niet alleen het team van Outdoor Stereo, ook fans kunnen op avontuur met deze indrukwekkende Opel. Via Instagram kunnen volgers hun festival buddy taggen en kans maken op een tour met de Opel Grandland X Outdoor Stereo edition. Houd de social media kanalen van Outdoor Stereo en van Van der Linden van Sprankhuizen in de gaten voor nóg meer leuke (win)acties!

Julianapark wordt waar feestparadijs

Op zaterdag 31 augustus vindt het festival plaats. Voor de 13e editie van Outdoor Stereo wordt het Julianapark in Hoorn voor één dag omgetoverd tot een waar feestparadijs. Witte stranden, palmbomen, cocktails, surfen, zonnen, bloemenkransen natuurlijk héél veel dansen. Verdeeld over zes area’s treden namelijk meer dan 60 acts op. House, hardstyle, urban, techno, progressive, deephouse, guilty pleasures, entertainment en spelletjes. Aloha Hawaii! Ook de speciale Opel Grandland X Outdoor Stereo edition is uiteraard te bewonderen op het terrein.

Doen wat wordt beloofd

Bij van der Linden van Sprankhuizen kun je terecht voor trucks, trailers, bestelwagens en personenauto’s. De naam van het bedrijf staat al 82 jaar gelijk aan betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uitstekende service. Het familiebedrijf heeft deze reputatie opgebouwd door te doen wat het belooft.

Heeft u een vraag?