Opschoonweken

Beter voor het milieu en uw portemonnee

9 mrt 2020 - 15:37

Het zijn de Opschoonweken bij Opel. Ruil uw huidige auto in voor een nieuwe, zuinige Opel en ontvang tot € 2.400 korting op uw private lease contract. Beter voor het milieu én uw portemonnee. Zo rijdt u al in de nieuwe Opel Corsa vanaf € 249 per maand all-in! Alleen de brandstof betaalt u nog zelf.

Uw auto ouder dan 15 jaar? Tijdens deze actie komt u in aanmerking voor een aanvullende slooppremie van €1.000 inclusief BTW.

De Opschoonweken duren nog de hele maand maart. Graag tot ziens in onze showroom. 

Liever elektrisch?

Denk dan eens aan de Opel Corsa-e met een volledig elektrische aandrijving. Hij is compact en helemaal klaar voor de toekomst!

  • Tot wel 330 km elektrisch rijbereik (WLTP)*
  • 80% opgeladen in 30 minuten
  • 0-50 km/u in 2,8 seconden.
  • Baanbrekend stil
  • Spectaculair krachtig

De nieuwe Corsa-e is praktisch, flexibel en biedt veel rijplezier. De actieradius van 330km volgens WLTP en de diverse laadopties maken van de nieuwe Corsa-e het allround antwoord op de behoeften van alledag zonder concessies. Opel maakt elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen! Vanaf € 30.999 incl. BTW. 

Zelf ervaren? Kom langs in de showroom of vraag online alvast een proefrit aan

Hoeveel CO2 bespaart u met een elektrische auto?

Een elektrische auto stoot tijdens het rijden geen CO2 uit, maar bij het opwekken van de stroom en de productie van de batterij komt er wel CO2 vrij. Volgens een onderzoek van TNO stoot een elektrische auto (opgeladen met grijze stroom) in vergelijking met een benzineauto 35 tot 55% minder CO2 uit. Ten opzichte van een hybride- of dieselauto is het voordeel kleiner, maar nog altijd 30 tot 50%. Volgens de berekeningen van TNO stoot een elektrische auto op volledig groene stroom zelfs 85% minder CO2 uit dan een conventionele brandstofauto. 

Eikenboom symbool voor eerste 10.000 KM

We investeren graag in de toekomst en gaan ervoor om onze relatie met klanten te laten bloeien. Als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat namelijk ook. Naast de speciale LVS klantenpas waarmee gratis vloeistoffen bijgevuld kunnen worden, geven wij nu ook de eikenboom cadeau. De boom symboliseert de eerste 10.000 kilometer en staat voor een bloeiende toekomst! Een stadsboom kan namelijk net zo veel stikstofdioxide en fijnstof  vasthouden als veroorzaakt wordt door 10.000 kilometer rijden. 

Heeft u een vraag?