Maak kennis

met de nieuwe Opel Vivaro

5 jul 2019 - 13:34

Opel snapt precies wat u nodig heeft bij uw dagelijkse klussen. En dat is de nieuwe Opel Vivaro! Wij steken graag de handen uit de mouwen om u een maatwerk aanbod te doen. Met het introductievoordeel van een gratis automaat en 5 jaar Financial Lease met 0% rente. U bent van harte welkom voor een demonstratie en proefrit.

GRATIS UPGRADE NAAR AUTOMAAT

Een van de voordelen van automatische transmissie is dat u niet meer hoeft te schakelen, het ingebouwde schakelsysteem wisselt voor u van versnellingen. Dit is vooral prettig wanneer u in de file staat en dus niet constant hoeft op- en terug te schakelen. Automaten bieden niet alleen meer ontspanning tijdens het rijden, maar doordat u minder handelingen hoeft uit te voeren kunt u ook beter focussen op de weg en wat er om u heen gebeurt.

5 JAAR 0% RENTE

U profiteert ook van 5 jaar lang 0% rente op uw zakelijke financiering. Hierdoor weet u de komende vijf jaar precies waar u aan toe bent. Voor een vast bedrag per maand stapt u in een gloednieuwe, rijk uitgeruste, Opel Bedrijfswagen. En u betaalt 5 jaar lang geen cent rente!

DE BUS DIE MEER BIEDT

  • Drie lengtematen tot 5,30 meter, slechts 1,90 meter hoog
  • Laadvermogen toegenomen tot meer dan 1.400 kg, trekgewicht tot 2.500 kg
  • Multimedia-connectiviteit, elektrisch bedienbare schuifdeuren
  • Geschikt voor elke ondergrond met IntelliGrip-tractiecontrole
  • Krachtige, zuinige dieselmotoren die voldoen aan Euro 6d-TEMP

Opel start met de verkoop van de nieuwe Vivaro, voor prijzen vanaf € 17.999,- (exclusief BTW en BPM). De Vivaro van de derde generatie is leverbaar in drie lengtematen: 4,60, 4,95 en 5,30 meter. Zijn laadvermogen is ten opzichte van de vorige generatie met 200 kg toegenomen tot meer dan 1.400 kg. De nieuwe Vivaro mag een aanhanger trekken met een gewicht van tot wel 2.500 kg (500 kg meer dan voorheen).

De nieuwe Vivaro is slechts 1,90 m hoog, zodat zonder problemen ook parkeergarages zijn binnen te rijden. Voor de nieuwe Vivaro is een breed gamma assistentiesystemen en geavanceerde technologieën leverbaar, onder meer IntelliGrip-tractiecontrole, een 180o achteruitrijcamera en multimedia-infotainment. Praktische zaken als sensorgestuurde schuifdeuren en FlexCargo-doorlaadmogelijkheid onder de passagiersstoel verhogen de functionaliteit nog verder.

Kom langs in de showroom en ervaar het zelf!

Heeft u een vraag?