Liever niet wachten?

Rij direct de showroom uit bij LVS

17 sep 2021 - 12:27

Iedereen die een auto zoekt zal het niet ontgaan zijn: de vraag naar nieuwe auto’s is groot en het aanbod schaars. Met als gevolg lange, onzekere wachttijden en hoge prijzen. Maar niet bij Van der Linden van Sprankhuizen. Bij deze Opel Dealer rijdt u direct de showroom uit met kortingen tot wel € 4.000,-.

Thuiswerken zorgt voor meer vraag naar meer computers. Autofabrikanten kampen hierdoor met productieproblemen door het aanhoudende chip tekort. Wereldwijd. Dit probleem kan tot ver in 2022 aanhouden. Eerder al werden hele productielijnen stilgelegd. Wie een nieuwe auto zoekt, moet vaak lang wachten terwijl de prijzen maar blijven stijgen. Waar voorheen autodealers strooiden met stuntprijzen, blijft het nu angstvallig stil. Gelukkig heeft Opel dealer Van der Linden van Sprankhuizen op tijd voor u kunnen inkopen. U kunt uw huidige auto inruilen én profiteren van korting tot € 4.000,- op een nieuwe Opel uit voorraad. Als dat geen bezoek aan de showroom waard is?

De sleutel tot onbezorgd Duits rijden

De sleutel tot onbezorgd Duits rijden ligt voor u klaar bij Van der Linden van Sprankhuizen. Bijvoorbeeld de autosleutel van uw nieuwe Opel Crossland Elegance 1.2 110 PK. Een robuuste Opel met grote flexibiliteit, toonaangevende innovaties en stoere SUV-design. Op dit nieuwe model ontvangt u naast uw inruil, € 3.500 korting. Maatje groter? Ga dan voor de Grandland X. Ervaar een ongekend avontuur. Een prachtige Opel met een atletisch design, innovatieve technologie en slimme assistentiesystemen. De Grandland X rijdt u de showroom uit met maar liefst € 4.000,- korting. Deze korting ontvangt u ook op de populaire Astra en de elektrische Opel Corsa. 

Kom langs in de showroom en ervaar welke Opel bij u past. Wees er wel snel bij, want de voorraad is aantrekkelijk geprijsd en dus gewild. Bekijk alvast wat uw huidige auto waard is.

Heeft u een vraag?