Nieuws over de coronacrisis: aangepaste openingstijden en extra maatregelen om risico's te verkleinen.

Gratis Wintercheck tijdens LVS Testdag

op zaterdag 2 november

15 okt 2019 - 14:28

Sneeuw, ijs en vorst stellen uw auto extra op proef en verhogen de kans op problemen. Een veelvoorkomend probleem is bijvoorbeeld een lege of zwakke accu. U wilt voorkomen dat uw auto begint te stotteren en u langs de snelweg in de vrieskou staat te wachten op de pechhulp.

Maar hoe weet u dat uw auto klaar is voor de winter?

Kom daarvoor op zaterdag 2 november tussen 9:00 en 14:00 uur naar de LVS Testdag bij Van der Linden van Sprankhuizen. U hoeft hiervoor niet van te voren een afspraak te maken. Uw auto (alle merken) wordt tijdens de gratis Wintercheck gecontroleerd op 18 wintergevoelige punten. Zo komt u zonder zorgen de winter door. Daarnaast ontvangen de eerste 50 bezoekers een gratis winterse goodiebag op=op

Test het zelf

Mocht het zijn dat u wegens drukte even moet wachten kunt u zelf ook gaan testen. Onze Opel X-familie met de Opel Mokka X, Opel Crossland X en de Opel Grandland X staan bij alle vestigingen van Van der Linden van Sprankhuizen voor u klaar voor een testrit. 

Banden

Het enige contact dat uw auto met de weg heeft, is via de banden. Die banden zorgen voor grip en uw veiligheid op de weg. Als het weer kouder wordt en de neerslag toeneemt heeft u meer grip nodig. Het profiel en materiaal van winterbanden is hierop aangepast en maakt de remweg korter. Tijdens de LVS Testdag hebben wij diverse winterbanden op voorraad liggen.

  • Zorg voor een betere wegligging en voorkom scheve bandenslijtage: uitlijnen € 60,-
  • Rij langer op de juiste bandenspanning, bespaar brandstof en geef uw banden een langere levensduur: stikstof vulling € 10,-

Dagactie: 25% korting op accu's, ruitenwissers en mattensets

Tijdens de gratis Wintercheck controleren we ook uw accu. Mocht tijdens de check blijken dat uw accu u binnenkort met pech langs de weg laat staan, dan hebben wij tijdens de LVS Testdag een actie met 25% korting op een nieuwe accu. Als service zetten onze monteurs er hem gratis voor u in. 

Goed zicht op de weg is zeker ook in de winter van belang. Door vallende bladeren, regen, sneeuw en vorst moeten uw ruitenwissers in de winter behoorlijk wat vegen. Na verloop van tijd wordt de wiswerking minder en is het raadzaam om de ruitenwissers te vervangen. 

  • Accu`s inclusief gratis montage 25% korting 
  • Ruitenwissers 25% korting        
  • Mattensets 25% korting
Heeft u een vraag?