Gratis Wintercheck tijdens LVS Testdag

op zaterdag 3 november

16 okt 2018 - 15:34

Sneeuw, ijs en vorst stellen uw auto extra op proef en verhogen de kans op problemen. Een veelvoorkomend probleem is bijvoorbeeld een lege of zwakke accu. U wilt voorkomen dat uw auto begint te stotteren en u langs de snelweg in de vrieskou staat te wachten op de pechhulp. Maar hoe weet u dat uw auto klaar is voor de winter? Kom daarvoor op zaterdag 3 november tussen 9:00 en 14:00 uur naar de LVS Testdag bij Van der Linden van Sprankhuizen. Uw auto (alle merken) wordt tijdens de gratis Wintercheck gecontroleerd op 18 wintergevoelige punten. Zo komt u zonder zorgen de winter door. Daarnaast ontvangen de eerste 50 bezoekers een gratis winterse goodiebag op=op.

 

Voor de wintercheck hoeft u geen afspraak te maken van te voren. Mocht het zijn dat u wegens drukte even moet wachten kunt u zelf ook gaan testen. Onze nieuwe Opel X-familie met de Opel Mokka X, Opel Crossland X en de  Opel Grandland X staan bij alle vestigingen van Van der Linden van Sprankhuizen voor u klaar voor een testrit. 

Banden

Het enige contact dat uw auto met de weg heeft, is via de banden. Die banden zorgen voor grip en uw veiligheid op de weg. Als het weer kouder wordt en de neerslag toeneemt heb je meer grip nodig. Het profiel en materiaal van winterbanden is hierop aangepast maakt de remweg korter. Tijdens de LVS Testdag hebben wij winterbanden op voorraad liggen.

  • Zorg voor een betere wegligging en voorkom scheve bandenslijtage: uitlijnen € 60,- 
  • Rij langer op de juiste bandenspanning, bespaar brandstof, langere levensduur van uw banden: stikstof vulling € 10,-

 

 

 

Dagactie: 25% korting op accu's, ruitenwissers en mattensets

Tijdens de gratis Wintercheck controleren we ook uw accu. Mocht tijdens de check blijken dat uw accu u binnenkort met pech langs de weg laat staan hebben wij alleen tijdens de LVS Testdag een actie met 25% korting op een nieuwe accu. Als service zetten onze monteurs er hem gratis voor u in. 

Goed zicht op de weg is zeker ook in de winter van belang. Door vallende bladeren, regen, sneeuw en vorst moeten uw ruitenwissers in de winter behoorlijk wat vegen. Na verloop van tijd wordt de wiswerking minder en is het raadzaam om de ruitenwissers te vervangen. 

  • Accu`s inclusief gratis montage 25% korting 
  • Ruitenwissers 25% korting        
  • Mattensets 25% korting
Heeft u een vraag?