Nieuws over de coronacrisis: aangepaste openingstijden en extra maatregelen om risico's te verkleinen.

Een zomer vol..

Verbouwingsvoordeel bij Van der Linden van Sprankhuizen Hoorn

7 jun 2018 - 10:36

Het zal u niet ontgaan zijn als u vanaf de A7 Hoorn in rijdt. Opel dealer Van der Linden van Sprankhuizen wordt verbouwd. De werkzaamheden zijn sinds februari in volle gang en het resultaat begint inmiddels zichtbaar te worden. Zo kunnen vanaf juli de eerste klanten ontvangen worden in de nieuwe ontvangstruimte. Ondertussen wordt er buiten druk gewerkt aan het occasionplein dat straks plaats biedt aan meer dan 100 occasions. Aan de buitenkant van het pand verschijnen de eerste platen van de nieuwe Opel signing al. Na de zomer zal aan de Berkhouterweg een prachtige,  1600m² moderne showroom staan omringt door groene hagen.

De hele zomer verbouwingsopruiming

De huidige indeling en verouderde uitstraling van het vijfig jaar oude pand sloot niet meer aan bij de nieuwe look van Opel. Daarom werd besloten tot een grootse verbouwing. Maar bij verbouwen hoort helaas ook overlast. Van der Linden van Sprankhuizen begrijpt dat klanten hier hinder van ondervinden. U kunt daarom de hele zomer nog genieten van voordelige verbouwingsaanbiedingen.

€ 1595 korting op de Karl Rocks

Stoer, eigenzinning en voorzien van high-tech functionaliteiten: de KARL ROCKS Online Edition combineert een gespierd karakter met stijlvolle details en innovaties. De standaard SUV stylingelementen, zilverkleurige dakrails en 15" Bi-Color velgen maken het stoere plaatje compleet. Het is niet voor niets de meest verkochte Opel van 2017. Er zijn nog slechts 14 Opel Karl Rocks 1.0 Online editions met tijdelijk €1.595,- korting verkrijgbaar. Zorg dat u er snel bij bent, op=op.

Bouwvak Voordeeldagen

ZZP’ers opgelet! Met de bouwvak in het vooruitzicht heeft u eindelijk tijd om een nieuwe bus uit te zoeken. Met de lichte bedrijfswagens van Opel is er voor iedere vakman wel een geschikte bus. Kom vanaf 13 juli langs tijdens de Bouwvak Voordeeldagen en ontdek welke bus bij u past.

Gewoon bereikbaar

“Tijdens de gehele periode blijft onze showroom gewoon bereikbaar. Uiteraard is iedereen ook van harte welkom om de tekeningen van de verbouwplannen te bekijken”, aldus Wouter van der Voort, directeur Opel bij Van der Linden van Sprankhuizen. Wilt u geen last ondervinden van de verbouwing? Dan komen we gewoon bij u langs. Geniet deze zomer van het comfort van de LVS @home service. Een afspraak kan gemaakt worden via het klantcontactcenter op: 0229 23 64 64.

 

Heeft u een vraag?