Nieuws over de coronacrisis: aangepaste openingstijden en extra maatregelen om risico's te verkleinen.

The Big Event

Tot en met 14 september

3 sep 2019 - 11:34

The Big Event is in combinatie met de 120 jaar Opel-deals dé inruilsensatie van Nederland! Klanten ontvangen tot en met 14 september € 2.000,- extra inruilwaarde voor hun huidige auto en krijgen daar Opel-accessoires t.w.v. € 250,- en een tankpas t.w.v. € 500,- bij cadeau. Alleen klanten van Van der Linden van Sprankhuizen profiteren van twee extra voordelige The Big Event deals: de Opel Karl Rocks online edition en Opel Corsa 5-deurs 1.0 Turbo Edition!

Omdat Opel dit jaar 120 jaar bestaat, profiteert iedere koper van een nieuwe Opel óók van de 120-jaar deals bovenop de voordelen van The Big Event. Daarmee is The Big Event meer dan ooit dé inruilsensatie van Nederland en wordt de aanschaf van een nieuwe Opel nu wel heel aantrekkelijk. Want tot en met 14 september krijgt de klant € 2.000,- extra inruilwaarde bovenop de Autotelex-inruilwaarde van zijn huidige auto (€ 1.000,- euro voor de Opel Karl, de nieuwe Corsa en nieuwe Astra). Daarbij krijgen kopers van een nieuwe Opel personen- of bedrijfsauto voor € 500,- gratis brandstof en mogen ze kosteloos voor € 250,- aan Opel-accessoires uitkiezen. Kopers van een Opel bedrijfswagen profiteren bovendien van 0% rente op de financiering met een looptijd van vijf jaar.

Extra The Big Event Deals

“The Big Event vindt al voor de dertiende keer plaats. Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow”, zegt Wouter van der Voort, directeur Opel. “Onze klanten weten inmiddels dat er extra veel voordeel te halen is. Maar wij doen daar graag nog een schepje bovenop. Daarom hebben wij, alleen bij Van der Linden van Sprankhuizen, The Big Event deals. De Opel Karl Rocks online edition met € 2.000,- extra inruilwaarde en Opel Corsa 5-deurs 1.0 Turbo Edition met € 4.000,- registratiekorting. Van beide deals hebben wij 25 stuks op voorraad staan in onze showrooms. Dat is direct rijden.” 

Inruilwaardecheque

Via www.opel.nl kunnen klanten een inruilwaardecheque aanvragen. Die kunnen ze tot en met 14 september verzilveren als zij hun auto bij Van der Linden van Sprankhuizen inruilen voor een nieuwe Opel. Vrijwel alle modellen van Opel doen mee, ook de bedrijfsauto’s. 

Verdubbel de extra inruilwaarde 

Wouter van der Voort: “Ook dit jaar is er weer de verdubbelaar. Elke dag zal wordt één taxatie uitgeloot, die geen € 2.000,-, maar zelfs € 4.000,- extra inruilwaarde ontvangt! Om mee te dingen naar die verdubbelde extra inruilwaarde kunnen klanten hun gegevens achterlaten op www.opel.nl.” 

Gratis brandstof en Opel-accessoires

Voor de € 500,- brandstof verstrekt Van der Linden van Sprankhuizen een tankpas aan de koper van een nieuwe Opel. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Verder mogen Opel-kopers voor € 250,- aan extra accessoires uitkiezen. 

120 jaar deals

Bovendien geldt ook tijdens The Big Event het aanbod van Opel2Go op de KARL en de Corsa voor € 120,- per maand, een automaat-upgrade voor de Crossland X voor € 120,-, een voorraadbonus van € 500,- op de Astra, Crossland X en Grandland X en 4,99% rente op de financiering.

Heeft u een vraag?