The Big E-vent bij LVS

Tot € 2.000 extra inruilwaarde

30 jan 2020 - 15:58

Opel dealer Van der Linden van Sprankhuizen maakt de aanschaf van een nieuwe Opel wel heel aantrekkelijk. Tijdens de spectaculaire show The Big E-vent, die van 3 tot en met 8 februari in Nederland plaatsvindt, krijgt de klant tot € 2.000,- extra inruilwaarde bovenop de Autotelex-inruilwaarde van zijn huidige auto (€ 500,- euro voor de Opel Corsa-e en Ampera-e). Behalve de extra inruilwaarde krijgen kopers van een nieuwe Opel personen- of bedrijfsauto een gratis tank- of laadpas t.w.v. € 500.

Dé inruilsensatie van Nederland

Tijdens The Big E-vent van Opel krijgt de klant tot € 2.000 extra inruilwaarde op alles wat rolt, rijdt of een stekker heeft. En dat kan echt aan alles besteed worden! Bijvoorbeeld voor de aanschaf van een nieuwe Opel, een elektrisch laadpunt voor een nieuwe Corsa-e óf om het Private Lease tarief van een nieuwe auto te verlagen. Daarbovenop ontvangt de klant ook nog eens een tank- of laadpas t.w.v. € 500!

Via www.lvs-autogroep.nl kunnen klanten een inruilwaardecheque aanvragen. Die kunnen ze tijdens de actieperiode van 3 tot en met 8 februari verzilveren in de showroom bij Van der Linden van Sprankhuizen. Alle modellen van Opel doen mee, ook de Bedrijfswagens.

Verdubbel de extra inruilwaarde

Ook dit jaar is er weer de verdubbelaar. Elke dag wordt één taxatie uitgeloot, die geen € 2.000,-, maar zelfs € 4.000,- extra inruilwaarde ontvangt! Om mee te dingen naar die verdubbelde extra inruilwaarde kunt u uw gegevens achterlaten op www.lvs-autogroep.nl.

Gratis tank- of laadpas

Na de aankoop van de nieuwe Opel verstrekt Van der Linden van Sprankhuizen een tank- of laadpas aan de koper. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. 

Extra aanbiedingen

Bovendien geldt ook tijdens The Big E-vent een zeer scherp financieringstarief van 3,99% en zelfs 0% rente op een Opel Bedrijfswagen. 

Heeft u een vraag?