Vanaf heden zijn wij van maandag t/m zaterdag op afspraak open. Maak nu een afspraak

Aangepaste maatregelen

LVS vestigingen

14 okt 2020 - 14:56

Het kabinet heeft 13 oktober de regels rondom het coronavirus aangescherpt en voor de komende 4 weken een gedeeltelijke lockdown aangekondigd. Graag informeren wij u over de aangescherpte maatregelen die wij hanteren.

Alle vestigingen van LVS blijven volgens de normale openingstijden geopend voor verkoop en onderhoud. Wij desinfecteren elke auto na service, onderhoud of proefritten om alle risico's te beperken. Wij wassen regelmatig onze handen, houden 1,5 meter afstand en dragen een mondkapje in publieke ruimtes en in de werkplaats als we samen aan een klus werken. 

Mondkapjes in publieke ruimtes 

Zolang u geen gezondheidsklachten heeft en 1,5 meter afstand houdt tot onze medewerkers, bent u van harte welkom in onze showroom! Wel vragen wij van u om een mondkapje te dragen. Mocht u dit vergeten zijn kunt u een mondkapje van ons gebruiken. De werkplaats blijft enkel toegankelijk voor onze collega's. Heeft u trek in een kopje koffie of thee, dan kunt u dat zelf bij onze koffiecorner pakken. 

Extra service

Heeft u interesse in een auto en kunt u niet naar onze showroom komen? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een video afspraak met onze verkopers. U kunt ook gebruiken maken van onze LVS@home service. Dan komen wij met een auto naar keuze naar uw huis. Het is zelfs mogelijk om uw nieuwe auto online te kopen. 
 

Heeft u een vraag?