3 jaar Gratis onderhoud & APK

bij aanschaf Renault Master

Renault Trucks biedt vanaf nu 3 jaar gratis onderhoud en apk bij aanschaf van een nieuwe Renault Trucks Master. Maak kennis met de Renault Trucks-dienstverlening waarin kennis en ervaring van de truckbranche centraal staan.

Het aanbod geldt voor alle nieuwe modellen Renault Trucks Master die zijn aangeschaft vanaf 1 september 2017. Met als voorwaarde dat ze bij ons of een andere een officiële Renault Trucks-dealer of via de webshop renaulttrucksonline.nl zijn gekocht. Doordat Renault Trucks een compleet gamma van zware en lichte bedrijfswagens leveren beschikt Renault over uitgebreide expertise van de transportbranche. Niet alleen kunnen we het perfecte voertuig samenstellen, bij Renault hebben we ook veel kennis en ervaring op het gebied van wet- en regelgeving. Dit is een pré voor veel bedrijven waar transport geen key-business is. Bovendien geeft het uitgebreide dealernetwerk de zekerheid dat professionele, snelle en betrouwbare service altijd dichtbij is.

WAAROM IS DE RENAULT TRUCKS MASTER OOK VOOR U GESCHIKT?

Onze transportkennis en service zorgen ervoor dat de door ons aangeboden transportoplossing het meest geschikt en winstgevend is voor uw bedrijf. Met het oog op efficiëntie, comfort en lage kosten bieden wij de Renault Trucks Master aan tussen de 2.8 T en de 4.5 T met motoren van 110 pk tot 170 pk en specifieke uitrustingspakketten. De Renault Trucks Master past perfect binnen de gestelde eisen van de diverse sectoren zoals de bouw, het personenvervoer, pakket- en koeriersdiensten en geconditioneerd transport.

U rekent op de betrouwbaarheid van de Renault Truck Master. Daarom is het belangrijk om uw Master regelmatig te laten checken. Bij onze Renault Truck-monteurs is uw Master in goede handen. Zij zijn experts in het uitvoeren van precisieklussen. Daarnaast worden ze doorlopend opgeleid en getest op hun kennis en kunde. Een logische keuze om uw bedrijfswagen naar een Renault Trucks-dealer te brengen!

Wij kijken samen met u welk onderhoud het best past bij uw rijgedrag, het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en de onderhouds- interval van uw Renault Trucks Master. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw Renault Trucks Master zijn voorgeschreven onderhoud krijgt. Onze dealers hanteren ruime openingstijden en bieden 24/7 service. Kom langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

VOORWAARDEN 3 JAAR GRATIS ONDERHOUD EN APK

 • Geldig op alle Master-modellen van Renault Trucks.
 • De actie loopt vanaf 1 september 2017 tot en met 31 december 2018.
 • Aanschaf van het voertuig moet in deze periode plaatsvinden bij een officiële Renaul Trucks-dealer in Nederland.
 • GVW ≤ 3,5 ton = inclusief 1ste APK in jaar 3.
 • GVW > 3,5 ton = inclusief 1ste APK in jaar 1.
 • Onder onderhoud wordt verstaan: alle door de fabrikant gedurende deze periode voorgeschreven onderhoudsbeurten en de werkzaamheden die hierin zijn vastgelegd (o.a. inspectie van het voertuig, verversen van olie en vloeistoffen, vervangen van filters, doorsmeren).
 • Niet inbegrepen zijn alle werkzaamheden buiten de voorgeschreven onderhoudsbeurten; dus bijvoorbeeld het vervangen van slijtage-onderdelen, zoals remmen, turbo’s, uitlaten, banden en opbouw, etc.
 • Onderhoud dient uitgevoerd te worden door en bij een officiële Renault Trucks-dealer in Nederland.
 • De periode van 3 jaar gratis onderhoud gaat in op de datum van aflevering aan de klant en eindigt 36 maanden na dato of bij het bereiken van 150.000 km (wat het eerst van toepassing is).
 • Het maximale jaarkilometrage bedraagt 75.000 km.
 • De actie is klant-gebonden en niet overdraagbaar: bij tussentijdse verkoop door klant of total-loss vervalt de actie.
 • APK excl. bijkomende reparaties.
 • Uitbreidingvanhetcontractinlooptijd,kilometersenvoorwaardenmogelijk.Vraagnaardevoorwaarden.
Heeft u een vraag?