1e aflevering nieuwe Opel Corsa

aan de familie Ruiter

28 nov 2019 - 14:21

Deze week was het zo ver. De familie Ruiter mocht hun nieuwe Opel Corsa ophalen. Ze zijn de allereerste klanten die wij een sleutel van het nieuwe model van de Corsa mochten overhandigen. De familie Ruiter reed hiervoor een Opel Karl. Ze wilden graag groter rijden, hun oog was gevallen op de nieuwe Corsa. Het model, de sportieve lijnen en orange fizz kleur spreekt hen erg aan. Dit model is voorzien van een zuinige 1.2 75pk benzine motor. Alle motoren van de Corsa bieden een uitstekende balans tussen efficiëntie en rijplezier. De auto van de familie Ruiter is uitgerust met airco, cruise control, parkeersensoren, camera en multimediasysteem.

20 voorraadmodellen

De nieuwe Corsa staat sinds deze maand bij ons in de showroom. De 6e generatie nieuwe Corsa straalt sportiviteit uit en is geavanceerder, dynamischer en efficiënter dan ooit. We hebben net 20 Corsa's binnen gekregen in diverse kleuren en uitvoeringen. Dat is uitzoeken en direct wegrijden. Zo hoeft u niet te wachten op uw nieuwe auto. De nieuwe Corsa is voor het eerst ook leverbaar als de volledig batterij-elektrische Corsa-e met een batterijpakket van 50 kWh,100 kW (136 pk) vermogen en een actieradius van 330 kilometer (WLTP1). Met de Corsa-e zijn de emissies gereduceerd tot 0.

Waarom de Opel Corsa?

  • Zijn sportieve looks dankzij het gereduceerde gewicht (nog geen 1000 kilo), coupé-achtige daklijn en de lage zitpositie van de bestuurder.
  • De actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen zijn van hoog niveau en de ingenieurs van Opel hebben het onderstel en de besturing tot in de finesses afgesteld.
  • De motoren bieden allemaal een uitstekende balans tussen efficiëntie en rijplezier.
  • De nieuwe Corsa biedt Opel technologieën en assistentiesystemen die klanten alleen van auto’s in hogere segmenten kennen. 
  • De bestuurder en passagiers van de Corsa zijn optimaal verbonden en entertained dankzij nieuwe infotainmentsystemen als Multimedia Radio, Multimedia Navi met 7,0-inch kleuren-touchscreen en de topversie Multimedia Navi Pro met 10,0-inch kleuren-touchscreen. 

Rijden vanaf € 259,- per maand

Met Opel Private lease kunt u, als particulier, voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Opel Corsa rijden. Vergelijk het met het huren van een auto voor langere termijn, waarbij u de periode zelf bepaalt: 30, 36, 48 of 60 maanden. In het maandbedrag zitten alle bijkomende kosten. Alleen het tanken betaalt u nog zelf. 

 

Heeft u een vraag?