€ 8.500 korting

op de nieuwe Opel Vivaro

6 nov 2019 - 11:36

Als introductie van de nieuwe Opel Vivaro heeft Van der Linden van Sprankhuizen tien hele speciale modellen ingekocht. Deze Opel Vivaro dubbelcabine 2.0 CDTI Innovation wordt niet alleen geleverd met maar liefst 180pk en een automaat, maar ook met € 8.500,- introductie voordeel. Als dat geen ongekend welkomscadeau is.

Ruimte. Dat is wat deze Vivaro Dubbele Cabine uw ideale bedrijfswagen maakt. Hij heeft genoeg ruimte voor zes personen en de laadruimte is te bereiken via praktische dubbele schuifdeuren. Door de L3H1 uitvoering biedt de laadruimte zelfs plaats voor 3 europallets. De nieuwe Vivaro heeft een uitstekende balans tussen relatief compacte buitenafmetingen en een ruim zeer flexibel interieur.

Ontspannen van A naar B

Vind de snelste weg naar uw bestemming dankzij het geavanceerde Multimedia Navi Pro met digitaal audio systeem (DAB+). De route wordt duidelijk weergegeven op het grote 7-inch touchscreen, dat via Apple CarPlay ook toegang geeft tot muziek en gegevens op uw smartphone. Electronic climate control en de automaat zorgen voor comfort tijdens de rit. Eenmaal ter plaatse parkeert u makkelijk in dankzij de parkeersensoren voor en achter. Zo blijven uw 17-inch lichtmetalen velgen ook netjes. 

Bekijk de actie

Heeft u een vraag?