Nieuws over de coronacrisis: aangepaste openingstijden en extra maatregelen om risico's te verkleinen.

‘Terug in de bus dagen’

2 t/m 7 september

26 aug 2019 - 15:30

De zon schijnt volop, maar de bouwvak is helaas alweer voorbij. Daarom organiseert Opel dealer Van der Linden van Sprankhuizen van 2 t/m 7 september de ‘Terug in de bus dagen’. Tijdens deze week kunt u direct wegrijden in de nieuwe Opel Vivaro mét gratis automaat, krijgt u meer dan € 3.000,- korting op de nieuwe Opel Combo en zijn alle ondernemers in Noord-Holland uitgenodigd voor de Beer, Busses en BBQ party!

“Nu de vakantie voorbij is, kunt u weer volle bak aan de klus. Dat doet u natuurlijk het beste in een nieuwe bus. Bijvoorbeeld in de nieuwe Opel Vivaro! Deze veelzijdige bus is bij Van der Linden van Sprankhuizen vanuit voorraad leverbaar vanaf € 18.699,- excl. btw. Tijdelijk krijgt u een gratis automaat en 0% rente op de financiering. U kunt dus direct de bus in”  vertelt Wouter van der Voort, directeur Opel. De Opel Vivaro is verkrijgbaar als gesloten bestel, dubbele cabine, combi en platform cabine. Opel heeft de derde generatie van de Vivaro nog veiliger, comfortabeler en praktischer in het gebruik gemaakt. Het laadvermogen is toegenomen tot meer dan 1.400 kg met een trekgewicht tot 2.500 kg en de krachtige, zuinige dieselmotoren voldoen aan de nieuwe emissienorm.

3.000,- korting op de nieuwe Opel Combo

Met zijn grote, veelzijdige laadruimte en efficiënte motoren is de nieuwe Opel Combo uw ideale zakenpartner. De Opel Combo 2019 is tijdens de 'Terug in de bus dagen' te bewonderen in de showrooms van Van der Linden van Sprankhuizen. Tijdelijk krijgt u in deze actieweek meer dan €3.000 korting. Dat is rijden vanaf €226 per maand! Van buiten ziet hij er misschien compact uit, maar hij heeft een laadruimte tot 3,9 m3 en een laadvermogen tot 1000 kg! Ervaar zelf tijdens een proefrit hoe ongelofelijk ruim de Opel Combo is. Het is dé innovatieve en multifunctionele bestelauto van 2019.

Beer, Busses en BBQ party!

Van der Linden van Sprankhuizen organiseert op vrijdag 6 september de ‘Beer, Busses en BBQ party’ voor Noord-Hollandse ondernemers op het terrein aan de Berkhouterweg in Hoorn. “Tussen 16:00 en 21:00 uur staat de barbecue klaar en het bier koud. U bent van harte welkom om een sateetje mee te prikken”, vertelt Wouter van der Voort. Ondernemers kunnen zich via lvs.nl/bbq aanmelden.

Heeft u een vraag?