Wegens succes verlengd: Klaar voor de zomer festival

Tot €5.000,- extra inruil

Wilt u deze zomer een nieuwe auto rijden, maar uw vakantiegeld lekker voor uw reis gebruiken? Kom dan tot eind juni naar het 'Klaar voor de zomerfestival' bij Van der Linden van Sprankhuizen! Tijdens het festival ontvangt u bovenop de ANWB inruilwaarde tot €5.000,- extra voor uw huidige auto*. Er staan maar liefst 250 nieuwe Opels op voorraad. U rijdt er dus direct in weg naar uw vakantiebestemming. Begin de zomer goed en bekijk wat uw auto waard is op lvs.nl/anwb. Zolang de voorraad strekt, op=op.

Ontvangt u ergens anders meer inruil? Kom dan met uw offerte naar de showroom.

OFFERTE AANVRAGEN

*Actievoorwaarden: geldig tot 30 juni 2019, zolang de voorraad strekt. Zonder een auto gezien en onderzocht te hebben is een exacte waarde niet op te geven. Daarom werken wij in de koerslijst met richtprijzen. Dit zijn gemiddelde prijzen inclusief BTW en BPM, uitgaande van een 5-deurs auto in goede conditie met airco en dealeronderhouden met maximaal 10.000 km per jaar. Diesel auto’s zijn uitgesloten van deelname. Maandbedragen op basis van private lease. Actie alleen geldig op geselecteerde voorraadmodellen. Zolang de voorraad strekt, op=op.

Tot €5.000,- extra inruil

Ga naar de ANWB Koerslijst en bekijk wat uw auto waard is. Bovenop de waarde uit de ANWB Koerlijst ontvangt u de extra inruilwaarde.

BEREKEN UW INRUIL

Opel Karl

Voorbeeldberekening

OPEL KARL€ 14.701,-
INRUIL VOORBEELD PEUGEOT 108€ 7.000,-
EXTRA INRUIL€ 1.500,-
U RIJDT EEN NIEUWE OPEL KARL VOOR:€ 6.201,-
OF PER MAAND:€ 199,-

OFFERTE AANVRAGEN

Actiemodellen

Tijdens het Klaar voor de zomerfestival ontvangt u tot eind juni extra inruil op de Opel KARL, Opel Adam, Opel Corsa, Opel Astra en Opel Mokka X.

OPEL ASTRA

Upgrade naar Station voor € 500,-
OFFERTE AANVRAGEN

OPEL MOKKA X

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een vraag?