1. De Servicepas is kenteken gebonden.

  2. Gratis tussentijds vervangen van verlichting bevat alleen defecte buitenverlichting welke af fabriek gemonteerd op de auto zit, LED verlichting en Xenon uitgezonderd. Het preventief vervangen van lampen is uitgesloten. Het gebruik van andere type lampen zoals Longlife of Bluevision vallen niet binnen de dekking

  3. Gratis bandenreparatie betreft een herstelling van de band van buitenaf d.m.v. een bandenplug. Alle andere reparatiemethoden vallen niet binnen de dekking. Een reparatie door middel van een reparatieplug van buitenaf zal en kan alleen worden uitgevoerd indien dat mogelijk is. Indien niet mogelijk of bij twijfel zal een alternatieve reparatiemethode worden voorgesteld. Deze alternatieven vallen niet binnen de dekking.

  4. Gratis bijvullen van olie, koel- en remvloeistof en ruitensproeier toevoeging is alleen gedekt tussen de onderhoudsbeurten in. Dit geldt voor motorolie, koelvloeistof, remvloeistof en ruitensproeiervloeistof. Het bijvullen betreft alleen het op peil brengen van de genoemde vloeistoffen. Hogere vloeistofniveaus of het vullen van externe flessen etc. zijn niet gedekt. Indien tijdens onderhoud volgens het onderhoudsschema vloeistoffen vervangen dienen te worden, is het bijvullen van die betreffende vloeistoffen niet gedekt.

  5. Van der Linden van Sprankhuizen behoud het recht om de algemene voorwaarden van de Van der Linden van Sprankhuizen Servicepas ten alle tijde te veranderen. De wijzigingen zullen direct getoont worden op de algemene voorwaarden pagina.

  6. Het uitvoeren van werkzaamheden dienen ten alle tijden op een locatie van Van der Linden van Sprankhuizen plaats te vinden. Externe uitgevoerde werkzaamheden zijn uitgesloten van de dekking en zullen niet worden verrekend.

Heeft u een vraag?