Bij Van der Linden van Sprankhuizen zijn wij altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren. Daarbij zoeken wij naar zaken die u als klant voordeel bieden en wat voor ons kan leiden tot een grotere klanttevredenheid. Wij zijn namelijk pas tevreden als u volledig tevreden bent. Onze missie is om top kwaliteit te leveren voor een redelijke prijs. Daarom hebben wij de "Van der Linden van Sprankhuizen Servicepas" ontwikkeld. Een uniek product dat u als klant direct veel voordeel, service en gemak oplevert.

Wanneer u bij ons een nieuwe of gebruikte auto koopt, krijgt u direct uw Van der Linden van Sprankhuizen servicepas. Rijdt u reeds in een auto die regulier bij ons wordt onderhouden, dan krijg u de Servicepas uitgereikt bij de volgende onderhoudsbeurt. Deze Servicepas is voor u als loyale klant geheel gratis. De pas is kentekengebonden en wordt bij elke servicebeurt weer voor een jaar verlengd.

Op vertoon van deze pas geniet u van de volgende voordelen:

  • Gratis tussentijds vervangen van verlichting (exclusief Led en Xenon)
  • Gratis bijvullen van olie, koel-, rem- en ruitenwisservloeistof
  • Gratis bandenreparatie d.m.v. bandenplug
  • Gratis reparatie van een sterretje in de voorruit
  • Gratis airco check

Wilt u direct een afspraak maken?

Ook u kunt in het bezit komen van de Van der Linden van Sprankhuizen Servicepas. Maak nu direct een afspraak voor een onderhoudsbeurt voor uw auto.

Maak een afspraak

Heeft u een vraag?