Vanaf heden zijn wij van maandag t/m zaterdag op afspraak open. Maak nu een afspraak

Bij Van der Linden van Sprankhuizen zijn wij altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren. Daarbij zoeken wij naar zaken die u als klant voordeel bieden en wat voor ons kan leiden tot een grotere klanttevredenheid. Wij zijn namelijk pas tevreden als u volledig tevreden bent. Onze missie is om top kwaliteit te leveren voor een redelijke prijs. Daarom hebben wij de "Van der Linden van Sprankhuizen Servicepas" ontwikkeld. Een uniek product dat u als klant direct veel voordeel, service en gemak oplevert.

Wanneer u bij ons een nieuwe of gebruikte auto koopt, krijgt u direct uw Van der Linden van Sprankhuizen servicepas. Rijdt u reeds in een auto die regulier bij ons wordt onderhouden, dan krijg u de Servicepas uitgereikt bij de volgende onderhoudsbeurt. Deze Servicepas is voor u als loyale klant geheel gratis. De pas is kentekengebonden en wordt bij elke servicebeurt weer voor een jaar verlengd.

Op vertoon van deze pas geniet u van de volgende voordelen:

  • Gratis tussentijds vervangen van verlichting (exclusief Led en Xenon)
  • Gratis bijvullen van olie, koel-, rem- en ruitenwisservloeistof
  • Gratis bandenreparatie d.m.v. bandenplug
  • Gratis reparatie van een sterretje in de voorruit
  • Gratis airco check

Wilt u direct een afspraak maken?

Ook u kunt in het bezit komen van de Van der Linden van Sprankhuizen Servicepas. Maak nu direct een afspraak voor een onderhoudsbeurt voor uw auto.

Maak een afspraak

Heeft u een vraag?