Opel Crossland X verkozen

tot Beste Gezinsauto van Nederland

27 feb 2019 - 10:44

Compacte SUV in het B-segment wint op praktische veelzijdigheid en veiligheid.

  • Crossland X op Negenmaandenbeurs gekozen tot Beste gezinsauto van Nederland
  • Veiligheid en praktisch gebruiksgemak maakten hem tot winnaar 
  • Prijzen vanaf € 19.999,-

Tijdelijke actie!

Wilt u echt ontspannen rijden of denkt u al langer na om automaat te rijden? Kies dan nu de meest succesvolle auto van dit moment: de Opel Crossland X. Hierop ontvangt u namelijk tijdelijk naast een korting van € 3838,- een automaat voor slechts € 120,-.

De Opel Crossland X winnaar beste gezinsauto van Nederland

Voorafgaand aan en tijdens de negenmaandenbeurs, ‘hét evenement voor (aanstaande) mama’s, konden geïnteresseerden en bezoekers hun stem uitbrengen. Al op dag 1 van de beurs nam de Opel Crossland X de leiding voor de titel ‘Beste gezinsauto van Nederland’. Geen van de andere genomineerde automodellen kon de Crossland X tijdens de vijf dagen durende verkiezing nog bedreigen.

Veelzijdigheid en veiligheid

Bij de verkiezing stonden praktisch gebruiksgemak en veiligheid natuurlijk centraal. Met zijn comfortabele, hogere zitpositie biedt de Opel Crossland X uitstekend overzicht in elke verkeerssituatie. Het flexibel ingedeelde interieur is voorzien van praktische opbergvakken en de bagageruimte is van een toch al riante 410 liter uit te breiden tot 1.255 liter met de (verschuifbare) achterbank neergeklapt. De bagageruimte is bovendien in twee compartimenten te verdelen dankzij de in hoogte verstelbare FlexFloor.

Extra veiligheid biedt de Crossland X ook met zijn LED-verlichting en dynamische bochtverlichting (AFL, Adaptive Forward Lighting), achteruitrijcamera en Head-up display die belangrijke informatie in het zicht van de bestuurder weergeeft.

Handsfree parkeren

De Opel Crossland X is voorzien van diverse handige (rijhulp)systemen, zoals navigatie en Advanced Parking Assistant II, die direct signaleert of een parkeerplaats groot genoeg is. De assistent helpt ook bij het in- en uitparkeren door het stuurwiel op dat moment ‘over te nemen’. Een optioneel slim automatisch noodremsysteem reageert supersnel met remmen als de bestuurder voertuigen en voetgangers niet op tijd opmerkt en verzuimt om te remmen.

Energieke, zuinige motoren

De Crossland X biedt uitgelezen connectiviteit dankzij het R4.0 IntelliLink-infotainmentsysteem, waarmee functies en apps van de smartphone via het touchscreen en Apple CarPlay® zijn te bedienen. En natuurlijk biedt deze Opel keuze uit energieke en zuinige motoren met Ecotec- en Start/Stop-technologie – voor uitstekende prestaties en een laag verbruik.

Heeft u een vraag?