Home / Personenauto's / Modellen

Voordelig nieuw rijden?

Van der Linden van Sprankhuizen biedt een breed scale aan modellen. Bent u op zoek naar een compacte stadsauto waarmee u gemakkelijk in smalle straatjes kunt manoeuvreren? Of naar een gezinsauto om met het hele gezinsauto een weekend mee weg te gaan? Van der Linden van Sprankhuizen helpt u graag vooruit.

Opel Corsa vanaf € 16.999,-

De 6e generatie nieuwe Corsa straalt sportiviteit uit en is geavanceerder, dynamischer en efficiënter dan ooit. Het nieuwe model biedt Opel technologieën en assistentiesystemen die klanten alleen van auto’s in hogere segmenten kennen. Daarnaast heeft hij een bescheiden brandstofverbruik en sterke rijeigenschappen voor alle motorcombinaties.

proefrit meer info

Opel Crossland vanaf € 19.999,-

Prachtig én praktisch, de nieuwe Opel Crossland heeft het allemaal. Een verfijnd SUV-design, het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’, een comfortabel interieur, zeeën van ruimte en de meest innovatieve assistentiesystemen. Gemaakt om in te leven.

proefrit meer info

Opel Astra vanaf € 25.349,-

De nieuwe Astra stelt met zijn vele innovaties en luxe details een nieuwe norm in zijn klasse. Denk hierbij aan ultramoderne infotainmentsystemen en IntelliLux LED®-matrixverlichting. Ontdek ook het zitcomfort van de ergonomische ‘Wellness’-stoelen met lederen bekleding en voorzien van massage-, ventilatie- en geheugenfunctie.

proefrit meer info

Opel Mokka vanaf € 26.299,-

Ontdek de combinatie van een strak design, een verbluffend interieur en krachtige technologie, die al uw verwachtingen zal overtreffen. Compact en dynamisch, voor rijplezier op een ongekend hoog niveau. 

proefrit meer info
Combo

Opel Combo Tour vanaf € 28.620,-

De nieuwe Opel Combo Tour is de ideale metgezel voor praktisch ingestelde automobilisten. Deze gezinsauto heeft 5 of 7 zitplaatsen, schuifdeuren, veel laadruimte en zit boordevol technologie voor veiligheid, assistentie en comfort. 

proefrit meer info

Opel Corsa-e vanaf € 30.999,-

Compact, 100% elektrisch en helemaal klaar voor de toekomst. De Corsa-e met een rijbereik van 330KM (WLTP), Duitse techniek en slechts 4% bijtelling, maakt elektrische mobiliteit bereikaar!

proefrit meer info

Opel Grandland X vanaf € 32.249,-

De Grandland X ademt één en al avontuur. Met zijn scherpe lijnen en sportieve uitstraling trekt deze fascinerende crossover overal de aandacht.

proefrit meer info

Opel Insignia vanaf € 34.599,-

De Insignia verlegt op veel meer terreinen de grenzen met geavanceerde ondersteunende systemen, luxueuze nieuwe bekledingen en de betrouwbaarheid en verfijnde rijeigenschappen die het voordeel zijn van Duitse techniek. De Opel Insignia is leverbaar als Insignia Grand Sport, Insignia Sports Tourer, Insignia Country Tourer en Insignia GSI.

proefrit meer info

Opel Mokka-E vanaf € 35.399,-

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: bent u klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e.

proefrit meer info

Grandland X Hybrid-serie vanaf € 42.899,-

Ontdek de Opel Grandland X Hybrid-serie. Snel laden, dynamisch én zuinig rijden. 4 rijmodi, 300 pk voor de Hybrid4 (vierwielaandrijving), 225 pk voor de Hybrid (voorwielaandrijving). De Grandland X Hybrid4 combineert de kracht en avontuurlijke eigenschappen van een crossover met de efficiëntie en het milieubewuste karakter van een elektrische auto. U krijgt alles, zonder compromissen.

proefrit meer info

Zafira Life vanaf € 56.406,-

De stijlvolle Zafira Life biedt luxe comfort voor 6 of 7 personen en ongekende flexibiliteit, gecombineerd met baanbrekende innovaties en veiligheidssystemen die uw leven gemakkelijker maken. Samen met het schitterende design overtreft de Zafira Life uw hoogste verwachtingen. 

proefrit meer info
Heeft u een vraag?