Modellen

Opel Combo vanaf € 13.899,-

Ongekende veelzijdigheid, innovatieve assistentiesystemen en efficiënte motoren maken de nieuwe Combo tot de perfecte zakenpartner. De Opel Combo is de ideale ‘collega’, want er is bijna geen klus onmogelijk dankzij zijn laadruimte, die de grootste is in deze klasse. Niet voor niets is de Combo onlangs uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2019’.

proefrit meer info

Opel Vivaro vanaf € 18.699,-

Het design van de Opel Vivaro maakt in één oogopslag duidelijk dat dit een bedrijfswagen is waarop u in elke situatie kunt rekenen. De stoere, brede wegligging, de markante grille, de hoge daklijn en de verzonken glasoppervlakken spreken duidelijke taal: de nieuwe Vivaro is gemaakt om elke klus te klaren!

proefrit meer info

Opel Movano vanaf € 22.199,-

De Opel Movano is ontworpen en gebouwd met u en uw bedrijf voor ogen: Met meer uitvoeringen, meer comfort en meer kracht. Voor de Opel Movano is 'No Job Too Big'. Met zijn 4 lengtes, 3 hoogtes, voor- en achterwielaandrijving, een maximaal toelaatbaar gewicht (GVW) van maximaal 4,5 ton, enkel- en dubbellucht is de Opel Movano uitermate geschikt om alle beladingen te vervoeren.

proefrit meer info

Vivaro-e vanaf € 30.599,-

De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP)*. 

proefrit meer info
Heeft u een vraag?