Aflevering

Familie van der Spoel

Opel rijden zit bij de familie van der Spoel in het bloed. Zowel zijn vader als opa rijden namelijk een Opel. Wij wensen meneer van der Spoel veel plezier met zijn nieuwe Opel Corsa!

Familie Vaal

De familie Vaal uit Terneuzen was op zoek naar de perfecte Opel Mokka. Ze moesten er een stukje voor rijden, maar bij Van der Linden van Sprankhuizen hadden we hem staan. Wij wensen de familie Vaal veel veilige en plezierige kilometers toe.

Fam Walrecht

De familie Walrecht is al jaren lang trouwe klant bij ons en mogen nu in deze nieuwe Opel Corsa 1.0 Turbo 120 jaar Edition rijden! Veel plezierige en veilige kilometers gewenst.

De familie Morel

De familie Morel uit Schiedam mocht dit weekend Hoorns gebak eten. Want zij hebben hun Opel Zafira ingeruild voor de Opel Grandland X! De familie Morel mag nu rijden in de avontuurlijke Grandland. Dat kan niet anders dan veel rijplezier opleveren. Veel geluk met jullie nieuwe Opel.

Familie Hoek

Van een Opel Meriva naar deze mooie Opel Astra. Het is alweer de 3e Opel van de familie Hoek. Zulke tevreden klanten maken ons erg blij! Familie Hoek: veel geluk met jullie Opel Astra.

Familie Jorissen

Hoe leuk is het om je nieuwe auto uit te pakken! De familie Jorissen reden voorheen een Opel Mokka en hebben nu voor de Opel Grandland X automaat gekozen. Veel rijplezier in deze prachtige avontuurlijke auto!

Mevrouw Jordens

Afgelopen week hebben wij aan mevrouw Jordens een nieuwe Opel Karl 120 Jaar Edition afgeleverd. Wij wensen mevrouw Jordens bij deze, vele veilige en vooral plezierige kilometers toe. Dat gaat vast lukken in deze complete uitvoering van de stoere Karl!

Mevrouw Rijk

Deze geweldige Opel Crossland X 120 jaars Editie is afgeleverd aan de familie Rijk. Mevrouw Rijk mocht haar nieuwe auto uitpakken en kijk eens hoe gaaf hij is! Mevrouw Rijk is al jaren een trouwe Opel / LVS klant. Wij wensen haar veel veilige kilometers toe.

De heer Philips

Dit is onze vaste klant, de heer Philips, met zijn nieuwe Opel Karl Rocks! Hij heeft gebruik gemaakt van ons voordelige aanbieding. Wij wensen hem veel rijplezier toe deze zomer!

Familie Slagter

Wij hebben de familie Slagter weer blij kunnen maken met een nieuwe Opel. Dit keer kozen zij de Astra Sports Tourer in automaat versie. De Sports Tourer combineert Duitse techniek met sportieve rijeigenschappen en een adembenemend design.

Familie Koster

Vandaag mochten ze hun nieuwe Opel Grandland X ophalen. Deze Innovation uitvoering is voorzien van volledig lederen bekleding en stoel,- achterbank,- stuur,- en voorraamverwarming. De indrukwekkende Grandland X is uitgerust met 19” lichtmetalen velgen, achteruitrijcamera, zwart dak en spiegelkappen, dodehoek waarschuwing, elektrische te openen kofferbak en nog veel meer…..

Familie de Jager

Dit is de nieuwe auto van familie de Jager. Mevrouw en meneer gaan in de super complete Crossland Innovation automaat rijden. Deze auto is de veiligste in zijn klasse, heeft een sportief SUV-design en hoge zitpositie. Veel plezier toegewenst!

Pagina's

Heeft u een vraag?