Aflevering

Familie Kluft

Opel liefhebbers mevrouw en meneer Kluft reden elk een Opel Corsa zijn nu voor de charmes van de stoere Opel Karl gevallen.

Familie Dolstra

Na een Opel Zafira en een Opel Corsa, nu weer een Opel Corsa voor de familie Dolstra. Deze Corsa 5d 1.4 Online Edition is van alle gemakken voorzien: airco, cruise control, intellilink radio met carplay, parkeersensoren achter, Bluetooth en parelmoer lak wit.

Dhr Nierop

Na velen jaren en andere automerken is de heer Nierop weer terug bij Opel! Daar zijn wij natuurlijk super blij mee. Hij heeft zijn C1 ingeruild voor de meest luxe Crossland X. Wat een prachtauto.

Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud

Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud heeft afgelopen week een nieuwe Opel Adam aangeschaft. Naast diverse Opel Combo's en Opel Vivaro's is dit inmiddels al de vierde Opel Adam voor het bedrijf. Vastenburg heeft bewust gekozen voor de Opel Adam vanwege het aantrekkelijke uiterlijk.

Ouburg Totaaltechniek

Ouburg Totaaltechniek heeft gekozen voor de Opel Vivaro L2 in een luxe innovation uitvoering. Deze wordt geleverd met 7" Kleuren Touchscreen voor navigatie en radio. uitgebreid stylepakket, airco en cruise control. Wij wensen Jeroen Ouburg veel veilige kilometers.

Mevrouw van Keeken

Mevrouw komt uit een echt Opel nest. Eerder reed ze al in een Opel Agila, nu heeft ze gekozen voor deze stoere Karl Rocks.

Marlies Koenen

De ouders van Marlies zijn al 30 jaar trouwe klant bij LVS. Ook Marlies kiest voor Opel en daar zijn we best een beetje trots op. Deze prachtige Corsa mochten we aan haar afleveren.

Familie Klaver

De familie Klaver kiest dit keer voor de Opel Crossland X Innovation met automaat. Lekkere hoge instap en veel luxe zoals een panoramadak, achteruitrijcamera 180 graden, navigatie europa, carplay, cruisecontrol en nog veel meer.

Elise Vlaar

Als de Opel Corsa je eerste eigen auto is mag je wel heel trots zijn. Wij wensen Elise dan ook veel rijplezier en veilige kilometers toe in haar prachtige auto.

Mevrouw Langver

Na 30 jaar Suzuki kiest mevrouw Langver nu voor een spliksplinternieuwe Opel Karl. Veel zaken die niet standaard zijn in een auto uit dit segment, zijn wél standaard bij de KARL. Echt een unieke auto met een eigen persoonlijkheid.

Dhr. Wasserkordt

Meneer is helemaal uit Kerkrade deze kant op gereden om deze mooie uitvoering van de Opel Corsa te kopen. Wij wensen Dhr. Wasserkordt heel veel veilige kilometers en rijplezier toe.

Martin van der Spoel

Onze vaste klant Martin van der Spoel heeft weer een mooie nieuwe auto opgehaald. Dit keer gekozen voor een maatje groter, na een aantal Opel Corsa’s overgestapt op de zeer luxe uitgeruste Astra Innovation.

Pagina's

Heeft u een vraag?