Aflevering

Familie Botman

Bij de familie Botman staan er niet 1, maar 2 Opels voor de deur. Meneer Botman reed een VW Golf en heeft zaterdag zijn nieuwe Opel Astra opgehaald. De nieuwe Astra stelt met zijn vele innovaties en luxe details een nieuwe norm in zijn klasse. Plaatje niet? Veel rijplezier!

Meneer Veerman

Afgelopen zaterdag hebben we deze mooie Opel Crossland X aan meneer Veerman afgeleverd. Zijn dochter reed onlangs nog in een Opel Karl de deur uit. En nu was meneer Veerman aan de beurt om te gaan rijden met de Opel Crossland X, waar hij ontzettend blij mee is. Deze auto is voorzien van alle veiligheidssystemen. Lane Assistentie, verkeersborden weergave, parkeersensoren en achteruitrijcamera, led...

Familie Groot

Mevrouw Groot is superblij met deze Opel Karl Innovation uitvoering met stoel- en stuurverwarming! Heerlijk warm voor de winter. Veel rijplezier!

Familie Kegel

Collega Dimitri heeft de 10e Opel mogen afleveren aan de familie Kegel. Zij hebben vandaag hun zeer rijk uitgeruste Opel Grandland X opgehaald. Wat een stoere auto! Namens Dimitri en het team van Purmerend, veel veilige kilometers gewenst.

Familie v.d. Wal

Hoera! Een Opel Crossland X automaat voor de familie v.d. Wal. Ze zijn al vele jaren trouwe klanten van ons. Na twee Opel Meriva's werd het tijd voor iets anders. De huidige actie van een automaat voor slechts 120,- euro konden ze niet laten lopen. Veel rijplezier gewenst!

Familie de Munck

Wat een pracht van een auto: de nieuwe Crossland X voor familie de Munck. Een auto met een stoer robuust design en handige hoge instap.

Familie de Geus

En wat zit hieronder? Het is de nieuwe Opel Corsa van de familie de Geus. Al jaren vaste klant van ons. Wij wensen ze veel plezier toe met de favoriet onder de Opels!

Mevrouw Capelle

Gefeliciteerd mevrouw Capelle met deze mooie nieuwe Opel Adam in Blitz uitvoering, voorzien van krachtige en zuinige motor. De sportieve looks heeft deze auto te danken aan de contrastkleur op het dak en de buitenspiegels. Plaatje hoor!

Familie van der Spoel

Opel rijden zit bij de familie van der Spoel in het bloed. Zowel zijn vader als opa rijden namelijk een Opel. Wij wensen meneer van der Spoel veel plezier met zijn nieuwe Opel Corsa!

Familie Vaal

De familie Vaal uit Terneuzen was op zoek naar de perfecte Opel Mokka. Ze moesten er een stukje voor rijden, maar bij Van der Linden van Sprankhuizen hadden we hem staan. Wij wensen de familie Vaal veel veilige en plezierige kilometers toe.

Fam Walrecht

De familie Walrecht is al jaren lang trouwe klant bij ons en mogen nu in deze nieuwe Opel Corsa 1.0 Turbo 120 jaar Edition rijden! Veel plezierige en veilige kilometers gewenst.

De familie Morel

De familie Morel uit Schiedam mocht dit weekend Hoorns gebak eten. Want zij hebben hun Opel Zafira ingeruild voor de Opel Grandland X! De familie Morel mag nu rijden in de avontuurlijke Grandland. Dat kan niet anders dan veel rijplezier opleveren. Veel geluk met jullie nieuwe Opel.

Pagina's

Heeft u een vraag?