Aflevering

Familie van Bodegom

Wat een prachtige aflevering aan de familie van Bodegom! Zij zijn al jaren lang klant bij ons en overgestapt van een Opel Meriva naar deze zeer mooie en rijk uitgeruste Opel Astra Business Excecutive. Wij wensen de Fam van Bodegom veilige en plezierige kilometers toe.

Familie van Immerseel

Collega Dimitri mocht deze geweldige Opel Astra afleveren aan zijn eigen ouders! Het is alweer hun 4e Opel die zij bij Van der Linden van Sprankhuizen gekocht hebben. De Astra is voorzien van alle gemakken, zoals navigatie, bluetooth, boordcomputer, half leder, lichtmetalen velgen en achteruitrij camera achter.

Mevrouw Verduijn-Plas

Tijd voor taart voor mevrouw Verduijn-Plas. Want zij heeft haar oude Ford Focus uit 2001 ingeruild voor de favoriet onder de Opels: een mooie Opel Corsa!

Susanne Trik

Dit is de nieuwe Opel Karl van Susanne Trik. Ze rijd inmiddels al haar 4e Opel. De luxe Opel Karl is geleverd in de nieuwe kleur Petrol Blue. De luxe uitvoering met o.a half leder, airco ecc, navigatie, parkeersensoren, bluetooth, Carplay etc… Wij wensen Susanne heel veel veilige kilometers!!

Bart van Strukton

Dit is de nieuwe bus van Bart. Hij werkt als technisch specialist bij Strukton. Deze nieuwe Movano L2H2 170PK automaat is de mobiele werkplaats van Bart. De bus is voorzien van alle noodzakelijke gereedschappen die nodig zijn bij calamiteiten aan wegenbouwmachines.

Fiberco BV

Geheel in stijl mochten we het wagenpark van Fiberco BV uit Hem uitbreiden met twee Opel Combo's van het allernieuwste model. Pieter Fine en collega's wederom bedankt voor het vertrouwen!

Mevr. Olca

Mevr. Olca is onlangs in haar allereerste nieuwe auto gestapt. Wat is ze trots, en terecht. Want deze Opel Corsa online edition 1.0 Turbo is voorzien van o.a. navigatie, achteruitrij camera, apple carplay, cimate control en lichtmetalen velgen. Veel veilige kilometers gewenst.

Dhr. Frederiks

De heer Frederiks heeft gekozen voor de ultra luxe Innovation uitvoering van de Opel Vivaro. De mannen van de werkplaats hebben vloeren, wanden en een ledbalk gemonteerd. Wat een prachtige bus, veel geluk!

Bouwbedrijf Sikkens

We mochten weer een mooie Vivaro bus afleveren aan Bouwbedrijf Sikkens. Deze ruime bedrijfswagen is tot in de kleinste details afgestemd op de dagelijkse praktijk met innovatieve technologie en een laag brandstofverbruik. Wij wensen de mannen veel werk- en rijplezier toe!

Opel Karl

Tijdens de Big Event hebben we deze familie blij mogen maken met de aflevering van hun nieuwe Opel Karl automaat. De KARL is een uitblinker op het gebied van comfort, rijplezier en behendigheid. Bovendien biedt hij meer dan u van een auto in deze prijsklasse zou verwachten.

Tattoo studio Enkhuizen

Saskia en Simon van Tattoo studio Enkhuizen reden in een Hyundai IX35 maar hadden meer ruimte nodig voor hun apparatuur. Ze staan ook op evenementen en moeten dan van alles mee kunnen nemen. Met de nieuwe Opel Combo Life komt dat helemaal goed. Veel succes en rijplezier.

Familie Aan het Rot

Familie Aan het Rot is al jaren lang vaste klant bij LVS en gaat nu voor hun 4e Opel. Dit keer gaan zij voor de Mokka X Black Edition met alle luxe zoals achteruitrijcamera, navigatie, carplay, bluetooth, zwarte velgen, schuifkanteldak, keyless entry en nog veel meer. Wij wensen familie aan het Rot veel veilige kilometers.

Pagina's

Heeft u een vraag?