Aflevering

Familie Righart van Gelder

Al jaren is deze familie klant in Enkhuizen. Tijdens de Big Event hebben zij hun Opel Agila ingeruild voor een luxe Opel Corsa.

Familie Kroon

Dynamische lijnen, een stoere offroad-uitstraling, elegante details – deze Opel Grandland X is nu van onze trouwe klant de familie Kroon. Dat ze blij zijn met deze prachtige auto is wel van de foto’s af te lezen. Veel rijplezier met deze avontuurlijke en sportieve auto!

Fam Hulskamp

Van de Opel Karl naar de Opel Corsa Favourite.

Perry Lasgas

Wij hebben gisteren wederom een nieuwe auto afgeleverd aan Perry Lagas!! Perry is al jaren lang klant van ons en heeft al in veel verschillende Opels gereden. De Mokka, ja daar is Perry ontzettend blij mee, nu met automaat. De Mokka is een stoer en avontuurlijk model vol technologie en gemaakt voor vele kilometers.

De familie Worrell

De familie Worrell heeft van de week hun nieuwe Opel Astra Sportstourer opgehaald. Auto's met een inspirerende technologie vragen om een design dat even geweldig is. Wij wensen de familie Worrel veel rijplezier toe in hun ruime en sportieve nieuwe auto!

fam Wesseling

Voor liefhebbers van innovatie, luxe details én een zeer sportieve styling heeft Opel sinds kort de Black Edition. Deze uitvoering bevat glanzend zwarte lichtmetalen velgen, een zwart dak, zwarte buitenspiegelbehuizing en LED-dagrijverlichting. Voor de familie Wesseling was de keuze dus snel gemaakt.

Familie Lisseveld

De familie Lisseveld heeft hun Opel Mokka ingeruild voor een nieuwe Opel Crossland X. Een van de 7 nieuwe modellen van Opel. Vandaag mochten we deze afleveren aan de familie. Wij wensen de familie Lisseveld veel veilige kilometers.

Familie Braas

De familie Braas is al jaren lang klant bij Van der Linden van Sprankhuizen. Na jaren met veel plezier in hun Opel Zafira te hebben gereden zijn ze nu overgestapt naar een nieuwe auto: de Opel Mokka Innovation. Wij wensen de familie Braas zeer veel veilige kilometers toe!

Familie Boer

De familie Boer koos voor deze schitterende Opel Agila.

Mevrouw Kok

Stoere zwarte Opel Karl Rocks met een winterpakket zodat ze in de winter geen koude handen krijgt.

Familie Rood

Zeer complete Opel Crossland X met onder andee een panoramadak, navigatie en dode hoekwaarschuwing.

Meneer en mevrouw Jalving

Reden al jaren een Opel Antara en kwamen vanuit Uithoorn naar Enkhuizen voor deze nieuwe Opel Antara met automaat.

Pagina's

Heeft u een vraag?